Rekruttering i Randers

Rekrutteringen af medarbejdere i Randers er præget af byens historie som industriby. Det giver gode muligheder for headhunting af faglært og ufaglært arbejdskraft.

At rekruttere nye jobkandidater i den kronjyske hovedstad, og Kronjylland som helhed, handler om den helt korrekte matchning. Men det kan være svært at finde det helt rette rekrutteringsbureau i Randers, der matcher jeres ønsker og rekrutteringsbehov. Recuma står klar til at hjælpe jer med at finde det helt rigtige rekrutteringbureau til jeres rekrutteringsproces. 

 - Send en mail til info@recuma.dk og kom i gang med din rekruttering i Randers på under et minut. 

Centrum for fremtidens arbejdskraft

Ved udmundingen af Gudenåens nordøstlige ende dukker Randers frem af landskabet, som landets 6. største by, den næststørste i Østjylland efter Aarhus. Randers har stolte traditioner som industriby, og efter nogle magre år, oplever industrien i disse år en renæssance i Østjylland.

Den centrale placering mellem de to universitetsbyer Aarhus og Aalborg giver gode muligheder for at rekruttere akademikere til byens virksomheder. Mange studerende vælger allerede i studieårene at bosætte sig i Randers, og pendle til eksempelvis Aarhus, da det er nemmere og billigere at få en bolig i den kronjyske hovedstad. Dette aspekt giver de studerende og byens virksomheder en spændende mulighed for at korrespondere og indgå relationer allerede imens fremtidens arbejdskraft slider på de respektive studier. Der er mulighed for at spotte et potentiale og sondere terrænet allerede på dette stadie, inden en potentiel headhunting af en nyuddannet, specialiseret kandidat.

Recuma hjælper dig videre

Men som i de fleste andre byer er det at rekruttere kandidater heller ikke altid nemt i Randers. Rekrutteringen kræver eksempelvis store ressourcer internt i virksomheden. Derfor kan et rekrutteringsbureau være en god investering, både i forhold til tid og penge.

Recuma står klar med kompetencerne til at give jeres virksomhed den bedste formidling, og iværksætte den kontakt, der skal gøre rekrutteringsprocessen for jeres virksomhed til en ressourcegivende oplevelse. Læs mere her om hvordan Recumas rekrutteringsformidling fungerer. 

Mange af de rekrutteringsbureauer, der opererer i Randers er hjemmehørende i Aarhus. Men Randers har naturligvis også sine egne rekrutteringsbureauer. Uanset om rekrutteringsbureauet hører til i Randers eller et andet sted, så står de klar til at hjælpe jer i rekruttering og headhuntingen af jeres næste medarbejder.

Send en mail til info@recuma.dk  og vær i gang på ingen tid.

Rekruttering med lokalkendskab

Recuma er stiftet af erfarne erhvervsfolk og iværksættere med en passion for de rette løsninger til de lokale virksomheder. Derudover består Recuma af et team af mennesker, med erfaring i rekruttering og med ønsket om hele tiden at servicere såvel virksomhed som rekrutteringsbureau.

Et godt lokal kendskab til områdets befolkning og rekrutteringsbureauer er en værdifuld faktor, som er værd at overveje, når du skal vælge hvilket rekrutteringsbureau der skal hjælpe dig med din rekruttering i Randers. Recumas har haft rødder i Randers i over 10 år, og det giver os et godt lokalt kendskab til både befolkningen, virksomheder og rekrutteringsbureauerne. Derfor ved vi også hvilke muligheder området i og omkring Randers kan tilbyde når det gælder rekruttering.

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..