Rekruttering i Odense

Skal du have hjælp til rekrutteringen af jobkandidater i Odense? Recuma klarer formidlingen.

Der er efterhånden ved at være mange rekrutteringsbureauer i Odense, der står klar til at varetage rekrutteringen. Men det kan være en stor udfordring, at finde det helt rigtige rekrutteringsbureau, der matcher dine ønsker og rekrutteringsbehov i rekrutteringen af nye medarbejdere. 

Kontakt Recuma på info@recuma.dk og din rekrutteringsproces er på skinner i løbet af kort tid. Når I har indsendt formularen vil vi kontakte jer hurtigst muligt, og sikre den formidling til de rekrutteringsbureauer i Odense, der har de bedste forudsætninger for at efterkomme jeres rekrutteringsbehov og ønsker.

En eventyrlig og dynamisk by

H.C. Andersen satte Odense på verdenskortet med sine berømte eventyr. Den fynske hovedstad og Danmarks 3. største by, er en af landets ældste byer og er rig på både natur, kultur og sportslige oplevelser.

Odense er en by i udvikling med fokus på løbende at skabe flere arbejdspladser og oplevelser, så byen kan pleje og videreudvikle sit renommé som en attraktiv og dynamisk by. Et middel til dette er en ambitiøs plan for byudvikling og byomdannelse, der skal være medvirkende til at omdanne Odense fra ”en stor dansk by til en dansk storby".

Kongerne af Fyn

Odense er hovedsæde for nogle af landets største virksomheder blandt andet:

  • Harald Nyborg,  dansk detailkæde, der også ejer Daells Bolighus, som også har hovedkontor i Odense
  • Intersport, en af Danmarks største sportbutikker.
  • Herstal, der designer og producere brugskunst, belysning og køkkenudstyr.
  • Le Klint, dansk designvirksomhed, der er kendt for sine lamper med plisserende lampeskærme.
  • Orifarm, et af Danmarks største medicinalfirmaer.
  • TV2 Danmark, den danske tv-kanal
  • Jensens Bøfhus, den danske restaurant-kæde, der ejer 34 restauranter i Danmark.  

Og mange flere!

Odense er desuden de senere år også vokset som studieby med et voksende og varieret udbud af uddannelser, der førhen kun var tilgængelige i Aarhus og København.  For en virksomhed er headhunting og rekruttering af ny arbejdskraft en gylden mulighed, og her står Odense ikke tilbage, når vi taler om muligheder og fremtidigt potentiale.

Recuma guider dig videre

Rekruttering i Odense kræver at man har tungen lige i munden, da der lige som i resten af landet er rift om kandidaterne. Såfremt Odense er området for dit behov for ny arbejdskraft, så lad Recuma ordne formidlingen til de bedst egnede rekrutteringsbureauer.

Formidlingen er helt omkostningsfri for jer.

Recuma sikrer den rette kontakt, og rekrutteringsbureauerne har den fornødne viden om jobsituationen i Odense og står klar med kandidaterne til stort set alle brancher og uddannelsesniveauer.

Din virksomheds behov og ønsker vil blive imødeset, og hvad enten I før har benyttet jer af headhunting eller det er første gang, så starter den målrettede rekrutteringsproces af jeres nye medarbejder her.

Kontakt Recuma på info@recuma.dk med det samme med dine ønsker til din rekruttering i Odense, og du vil i løbet af kort tid høre fra en række rekrutteringsbureauer, der vil gøre det ypperste for at sikre at jer den bedste kandidat til stillingen.

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..