Rekruttering i Herning

Rekruttering i Herning handler om at tiltrække de helt rette kandidater til Heden. Når virksomhederne i byen skal rekruttere, er en af deres udfordringer at tiltrække kandidater til jobbet fra andre dele af landet. 

Ønsker du en nemmere rekruttering? Spar tid og lad Recuma hjælpe dig med at finde det helt rigtige rekrutteringsbureau. 

Kom hurtigt videre - send en mail til info@recuma.dk.

 

Både lokalt og udenbys

Herning er midtjyllands fjerde største by, og har et indbygger antal på næsten 45.000 indbyggere. Herning er kendt som en driftig handelsby og økonomisk centrum med et stort udbud af både kædebutikker og specialbutikker, og er desuden en by i hastig fremgang i modsætning til mange andre områder i midt – og vestjylland. Dette skyldes især, at byrådet gennem mange år har haft fokus på at tiltrække arbejdspladser og desuden udbygge kulturlivet.

Gennem de senere år har byen høstet god omtale gennem fodboldklubben FC Midtjylland, Messecenter og Jyske Bank Boxen. På trods af den gode stemning er rekrutteringen i Herning ikke altid nemt. Nogle profiler er svære at rekruttere i hele landet og dermed kommer rekrutteringsbureauerne og virksomhederne i Herning også på arbejde, når de skal rekruttere netop denne type medarbejdere.

Derudover oplever virksomhederne i Herning, at der til tider er udfordringer i headhuntingen og rekruttering af nye medarbejdere på grund af den geografiske distance til de store universitetsbyer.

Rekrutteringsbureauerne der opererer i og omkring Herning oplever derfor, at de får flere og flere rekruteringsopgaver. Virksomhederne i Herning lader de professionelle headhuntere i rekrutteringsbureauerne om rekrutteringsopgaverne, og bruger deres egen tid på andre ting.

Et lokalt rekrutteringsbureau være den rigtige vej at gå. Andre gange kan et udenbys rekrutteringsbureau have nemmere ved at trække kandidaterne til Herning.

Kontakt Recuma på info@recuma.dk og kom hurtigt i kontakt med 3 rekrutteringsbureauer i Herning. 

 

Hjælpen er lige ved hånden

Uanset om rekrutteringsbureauet hører til i Herning eller et andet sted, så står de klar til at hjælpe jer i rekrutteringen af jeres næste medarbejder.

Send en mail til info@recuma.dk med dine ønsker til rekrutteringen og du vil snart høre fra en række rekrutteringsbureauer, der potentielt står med det perfekte match til jer.

Har I ikke tidligere brugt et rekrutteringsbureau til at rekruttere for jer, så er dette en nem måde at komme i kontakt med 3 bureauer, der hjælper jer videre.

Måske er I vant til at bruge rekrutteringsbureauer med stor succes, måske mindre succes. Brug Recumas gratis tjeneste hvis I ønsker at bruge et nyt rekrutteringsbureau.

 

Sådan fungere Recumas formidling

  1. Du kontakter Recuma via info@recuma.dk med dine ønsker til rekrutteringen, information om hvilken kandidat du søger og andre relevante informationer. Recuma kontakter dig hurtigst muligt med eventuelle opfølgende spørgsmål.
  2. Recuma finder og kontakter de rekrutteringsbureauer, der er relevante for dig, dine ønsker, og din rekruttering i Herning.
  3. Recuma henvender síg til dig med 3 relevante tilbud på din rekruttering, og du kan nu vælge hvilket rekrutteringsbureau du ønsker skal stå for din rekruttering i Herning.

 Kontakt Recuma i dag på info@recuma.dk og kom hurtigt gang med at finde din næste medarbejder.  

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..