Rekruttering i Esbjerg

Forandringens vinde har igennem tiderne støt blæst ind over byen fra bølgeslagene mod havnekajen. Esbjerg kører efter mottoet ”Rask må det gå”, og det energiske og nytænkende islæt er helt centralt for byens selvbillede.

Rekrutteringen af medarbejdere til Esbjerg er ikke altid nemt. Heldigvis står rekrutteringsbureauerne i kø for at løse rekrutteringsopgaver i og omkring Esbjerg, men det kan også være svært at finde det helt rigtige rekrutteringsbureau, der passer til jeres rekruttering. 

Ønsker du en nem og hurtig rekruttering ? Spar tid og lad Recuma hjælpe dig med at finde det helt rigtige rekrutteringsbureau til din rekruttering.

Kom hurtigt videre  – send en mail til info@recuma.dk og kom hurtigt i kontakt med 3 rekrutteringsbureauer i Esbjerg

Esbjerg – energimetropol, offshore og specialisering

Esbjerg er ikke bare Danmarks 5. største by, det er også Danmarks energimetropol og offshore by nr. 1. Rekrutteringsbureauernes opgaver i byen er derfor meget varierede og meget interessante, da det ofte drejer sig om headhunting og rekruttering af meget specialiserede profiler.

Selvom havnen er den største drivkraft i Esbjerg sammen med de mange off-shore aktiviteter byder Esbjerg på et væld af smukke naturoplevelser, spændende museer og kunst, hyggeligt bymiljø og masser af butikker. Esbjerg er det vestlige Jyllands største byområde med direkte forbindelse til Kolding og Odense. Det gør Esbjerg til et attraktivt sted for flere store virksomheder og rekrutteringsbureauer. Med havnen som en drivende faktor kommer der hvert år flere arbejdspladser til byen, specielt indenfor branchen olie og gas, og indenfor design og installation af havvindmølleparker.

Mange af rekrutteringsbureauerne har derfor også kontorer i Esbjerg, men mange arbejder også ud fra andre byer. Der er både fordele og ulemper ved at bruge et lokalt rekrutteringsbureau til at rekruttere jeres næste medarbejder. Et i Esbjerg og opland kendt rekrutteringsbureau har måske større viden om det lokale arbejdsmarked og arbejdsudbuddet. Til gengæld kan et udefrakommende rekrutteringsbureau have lettere ved at rekruttere medarbejdere fra andre dele af landet til Esbjerg.
Inden man går i gang med rekrutteringsprocessen, er det derfor en fordel, at tale med flere rekrutteringsbureauer, inden man vælger, hvem man skal samarbejde med. Og til denne rekrutteringsopgave er det ene rekrutteringsbureau måske det rette – næste gang er det et andet.

 

Et område i vækst

Rekrutteringsbureauerne i og omkring Esbjerg får mere og mere at lave, og generelt er området i vækst.

Med et væld af rekrutteringsbureauer i Danmark kan det tage uendelig lang tid at finde det rekrutteringsbureau, der matcher dit rekrutteringsbehov. Med Recumas gratis formidlingsservice bliver det nemmere for dig at finde det rekrutteringsbureau, der matcher dine ønsker og behov til din rekruttering i Esbjerg. Recuma finder 3 rekrutteringsbureauer der passer til dit behov, og på den måde kan i komme lynhurtigt i gang med rekrutteringsprocessen.

Ønsker i en nem og effektiv rekruttering i Esbjerg? Send en mail til info@recuma.dk med jeres ønsker og kom i kontakt med 3 rekrutteringsbureauer i Esbjerg, der ønsker at stå for rekrutteringen og matchningen af jeres virksomhed og jeres næste medarbejder. En proces, hvor rekrutteringsbureauet sætter barren højt for at opfylde kravene for et succesfuldt samarbejde mellem virksomhed og medarbejder.

Kontakt Recuma på info@recuma.dk og hør hvorfor du skal bruge os til at finde det rekrutteringsbureau, der skal hjælpe jer med den næste rekruttering.

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..