Om Recuma

Recuma formidler kontakt mellem virksomheder, der har behov for at rekruttere og det rekrutteringsbureau, som står på spring for at opfylde dette behov. Opgaverne varierer i omfang og kompleksitet. Servicen er indenfor Business to Business-segmentet.

Vi sørger for at et kompetencestærkt rekrutteringsbureau bruger tiden på det, som de er gode til: nemlig rekrutteringen af de bedste kandidater.

Servicen, som vi yder, er gratis for rekrutteringsparate virksomheder. Betalingen kommer fra det pågældende rekrutteringsbureau. De betaler bl.a. for en lettere adgang til kunder og ikke mindst en større kreds af kunder. Da de dermed slipper for en stor del af salgsprocessen, er det vores erfaring at pengene er givet godt ud. Betalingen sikrer også, at opgaverne er kvalificerede og aktuelle.

Som virksomhed med et behov for headhunting af ny arbejdskraft, sparer du tid ved ikke selv, at skulle finde og researche det bedst mulige rekrutteringsbureau at samarbejde med. Den del klarer vi. Og da rekrutteringsbureauerne ved, at de er i konkurrence med andre, så er deres rekrutteringstilbud på et acceptabelt niveau. Så du sparer både tid og penge. Opnå vækst og udvikling for din virksomhed med en målrettet rekrutteringsproces.

Alt i alt leverer vi en service, der er en fordel for begge parter.

Rekruttering - hvad betyder det? Et målrettet værktøj

Rekruttering er blevet en stadig mere anvendt metode for virksomheder i jagten på potentielle medarbejdere med de rette faglige kompetencer. Dog er der faldgruber i processen, der kan koste virksomheder dyrt, både økonomisk og tidsmæssigt.

I og med at headhunting er blevet et omfattende marked, og rekrutteringsbureauer skyder op som paddehatte, kan man let fare vild i "junglen". For virksomheder med et rekrutteringsbehov er en målrettet og tilrettelagt rekrutteringsproces essentiel for succes.

Recuma skaber kontakten

Ved at lade Recuma stå for formidlingen imellem din virksomhed og det rette rekrutteringsbureau, er du sikker på at stå i den bedst mulige position med henblik på at hverve de bedst mulige kandidater til din virksomhed.
Hos os skræddersyer vi det bedste match mellem virksomhed og rekrutteringsbureau, og den pågældende virksomhed vil opleve rekruttering som et middel til vækst og udvikling. Gør din rekruttering til en succes og lad os stå for kontakt og formidling.

Recumas historie

Recuma er stiftet af erfarne erhvervsfolk og iværksættere med en passion for de rette løsninger til de rette virksomheder.

Recuma er ejet delvist af Henrik Rygaard Jensen og Makers/Pointe. Henrik Rygaard Jensen er stifter af karriere- og jobsøgningssitet Jobfisk.dk – Danmarks største uafhængige karrieresite. Han har desuden flere års erfaring inden for rekruttering fra begge sider af bordet.

Makers/Pointe er det anderledes tænkende web- og kommunikationsbureau, der aldrig står tilbage for at komme med en online-løsning, der hjælper både kunder og forbrugere.

Derudover består Recuma af et team af mennesker, med erfaring i rekruttering og med ønsket om hele tiden at servicere såvel virksomhed som rekrutteringsbureau.

 

Ønsker du hjælp til din næste rekruttering eller ønsker du at blive rekrutteringspartner så kontakt Recuma på info@recuma.dk 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..