Hvorfor bruge Recuma?

Virksomhed

Fordi I hurtigt skal i kontakt med et rekrutteringsbureau, der resolut skal i gang med at rekruttere jeres næste dygtige medarbejder. Rekrutteringsprocessen kan være altafgørende for et frugtbart og succesrigt samarbejde mellem virksomhed og den nye medarbejder.

Derudover kan en fejlansættelse blive en potentielt dyr fornøjelse, og her kan headhunting være det helt rigtige værktøj til at undgå dette. Denne formidling skaber vi ganske gratis for jeres virksomhed, og herefter er I klar til at indgå i det resultatorienterede rekrutteringsforløb.

Recuma kender markedet og har kompetencerne til at skabe den dialog og formidling, der er nødvendig for at være bæredygtige og med på 'beatet', når det udvalgte rekrutteringsbureau udfolder deres kompetencer.

Hos os har vi fokus på kundens behov via dialog, formidling og interaktion. At formidle den bæredygtige kontakt mellem virksomhed og rekrutteringsbureau er vores succeskriterium, og vi gør vores yderste for at skabe det helt rigtige match.

Når først kontaktformidlingen er iværksat fra vores side, vil I, som virksomhed, opleve et strømlinet samarbejde med et rekrutteringsbureau, der vil give jer det bedste tilbud og matche jeres profil med de bedste jobkandidater. 

Det er dermed aldrig nødvendigt igen at stille spørgsmålet: Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau? Recumas service er din virksomheds bindeled mellem rekrutteringsbureauerne og de rette kandidater. 

Brug jeres tid bedst muligt og tag kontakt allerede i dag på info@recuma.dk. Hermed gør du din virksomheds kommende rekrutteringsproces progressiv og resultatorienteret fra starten.

 

Rekrutteringsbureau

Fordi I skal bruge tiden på jeres spidskompetence - at rekruttere den næste kandidat til en af Danmarks virksomheder, og fordi:


1. Recuma kvalitetssikrer alle opgaver
Alle emner bliver ringet op for at sikre, at der ligger et behov for rekruttering samt en reel og aktuel opgave bag henvendelsen. Vi sikrer på den måde, at den opgave, der sendes videre til jer er relevant og aktuel.


2. Opgaver når I ønsker det
Hvis I i perioder har brug for flere kunder, kan I bruge Recumas service. Og har I en periode med travlhed frabeder I jer bare henvendelser. Hos os skaber vi kontakterne til rekruttering, der er skræddersyede til jer.


3. Gør det nu
Det er nemt og hurtigt. I modtager kun opgaver, der matcher jeres faglige profil og geografiske kriterier.

Få mere information omkring rekrutteringsbureauer her.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..