Sådan fungerer formidling og rekruttering

Du kontakter Recuma ved hjælp af kontaktformularen.

Hvordan starter jeg en rekruttering? Recuma formidler kontakten, og du kan vælge det rette tilbud. Enkelt, ressourcebesparende og resultatorienteret.

Kontakt Recuma på info@recuma.dk og vi vender tilbage til dig indenfor 1 hverdag, for at du kan konkretisere opgaven. Herefter er rekrutteringsforløbet, der skal sikre dig nye, kompetencestærke medarbejdere, hurtigt i gang. 

Dine behov er i centrum for bedst muligt at kunne kreere den optimale kontaktformidling og derved give din virksomhed den skarpeste headhunting.

Op til 3 rekrutteringsbureauer kontakter dig herefter for at give dig et lukrativt tilbud.

Du vælger det tilbud og rekrutteringsbureau, der matcher jer og opgaven bedst, og bureauet påbegynder rekrutteringsprocessen.

Og ja, servicen er helt GRATIS for jer som virksomhed. Så start allerede i dag ved at sende en mail til info@recuma.dk og Recuma vil kontakte dig hurtigst muligt. Vær med i forreste række med Recumas formidlingsstrategi, og invester på den lange bane. Recuma er første step på vejen til et perfekt match.

Hvorfor finder jeg ikke bare selv et rekrutteringsbureau?

Det kan også sagtens lade sige gøre selv at kontakte et rekrutteringsbureau. Men rekrutteringens aspekter kan være en både tricky og tidskrævende proces, og du skal bl.a. være opmærksom på følgende:

  • Du skal først finde det rekrutteringsbureau, du i den indledende fase vil tale med. Og der er mange – se f.eks. listen her: http://jobfisk.dk/jobfisk/databaser/rekrutteringsbureauer
  • Du skal beskrive din opgave flere gange i denne fase og du risikerer at blive mere forvirret end oplyst.
  • Mange spørger: Hvad koster rekruttering? Måske får du ikke det skarpeste tilbud serveret, da der er mange rekrutteringsbureauer på markedet.

Kort fortalt sparer du en masse tid, som du sikkert kan bruge på noget mere fornuftigt.

Så kontakt Recuma på info@recuma.dk og lad os klare formidlingen, så du kommer til at stå med de bedste kort på hånden.

Servicen er som sagt uden omkostninger for jer plus at I ovenikøbet sparer en masse tid, og bliver skånet for unødvendige bekymringer.

Stadig i tvivl? Læs om Den svære rekruttering og find ud af hvorfor du skal bruge Recuma til din rekruttering 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..