Vvs-montør

Hos Recuma er vi fremme i skoene, når det gælder om at trække i trådene i en formidling mellem virksomhed og rekrutteringsbureau. Vi tror på, at grundlaget for at rekrutteringen bliver udbytterig, starter med skarp formidling og god dialog.

Har I brug for en vvs-montør, der kan jonglere med røranlæg, afløbsinstallationer og gulvvarme?

Hvis svaret er ja, så connecter Recuma jer med op til tre rekrutteringsbureauer, der står med de stærkeste kandidater i branchen. Det er lige her grundstenen for iværksættelse af et stærkt rekrutteringsforløb, ligger. Kontakt Recuma på info@reuma.dk nu! 

Rekruttering af vvs-montør

Branchen El-, gas og fjernvarme er et af de arbejdsområder, der har haft størst ekspansion i Danmark indenfor det seneste år. Af samme grund tegner job- og udviklingsmulighederne for en vvs-montør særdeles lyst, og rekruttering indenfor branchen har fået et solidt fodfæste hos rekrutteringsbureauerne og rekrutteringsparate virksomheder i alle dele af landet.

Recuma tror på den åbne og konstruktive dialog til rekrutteringsparate virksomheder. Det er vores opgave at opfylde din virksomheds krav og behov i rekrutteringen af jeres virksomheds nye vvs-montør. Jobområderne for en vvs-montør er alsidige, og vi afstemmer efter firmaprofilens behov, hvad enten I mangler en vvs-montør, der har mest erfaring indenfor installation af vandforsyning eller varmeanlæg, eller en vvs-montør, der mestrer tag- og facademontage. En vvs-montør har som hovedregel også et særskilt specialeområde indenfor branchen.

Recuma står klar til at hjælpe dig! 

Vi er altid klar til at iværksætte formidlingen i en rekrutteringsproces, og hvis I er klar til det gode samarbejde samt at mærke ”suset” ved en velmatchet rekruttering, er vi kun nogle få ”klik” væk. Den service vi yder til jer er helt GRATÌS, og det er vores ønske at samarbejdet skal være ”win-win” for alle parter.

Lad Recuma være forbindelsen, der sikrer jeres virksomhed en gunstig position i rekrutteringen af en vvs-montør, der fikser både vand og varme. Vi ser frem til at høre fra jer. Kontakt Recuma på info@recuma.dk og kom hurtigt i gang med rekruttering af vvs-montør sammen med Recuma. 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..