Vvs-montør

Hos Recuma er vi fremme i skoene, når det gælder om at trække i trådene i en formidling mellem virksomhed og rekrutteringsbureau. Vi tror på, at grundlaget for at rekrutteringen bliver udbytterig, starter med skarp formidling og god dialog.

Har I brug for en vvs-montør, der kan jonglere med røranlæg, afløbsinstallationer og gulvvarme?

Hvis svaret er ja, så connecter Recuma jer med op til tre rekrutteringsbureauer, der står med de stærkeste kandidater i branchen. Det er lige her grundstenen for iværksættelse af et stærkt rekrutteringsforløb, ligger. Kontakt Recuma på info@reuma.dk nu! 

Rekruttering af vvs-montør

Branchen El-, gas og fjernvarme er et af de arbejdsområder, der har haft størst ekspansion i Danmark indenfor det seneste år. Af samme grund tegner job- og udviklingsmulighederne for en vvs-montør særdeles lyst, og rekruttering indenfor branchen har fået et solidt fodfæste hos rekrutteringsbureauerne og rekrutteringsparate virksomheder i alle dele af landet.

Recuma tror på den åbne og konstruktive dialog til rekrutteringsparate virksomheder. Det er vores opgave at opfylde din virksomheds krav og behov i rekrutteringen af jeres virksomheds nye vvs-montør. Jobområderne for en vvs-montør er alsidige, og vi afstemmer efter firmaprofilens behov. En vvs-montør har som hovedregel også et særskilt specialeområde indenfor branchen, så hvad uanset om I mangler en medarbejder, der har mest erfaring indenfor installation af vandforsyning eller varmeanlæg, eller en der mestrer tag- og facademontage, så står Recuma klar.  

 

Sådan finder du en god vvs-montør.

Det kan være svært at finde den helt rigtige medarbejder til din virksomhed. For at du ansætter den rigtige medarbejder til stillingen, kan du lægge mærke til om:

  • Kandidaten er smilende, og har styr på sine ting. Kommer vedkommende til tiden? Og har vedkommende alle relevante papirer med? Er han imødekommende? I branchen kommer man ud for mange forskellige opgaver, og her er det vigtigt at vedkommende har styr på sine ting.
  • Er vedkommende god til kommunikation? Hvordan er kemien imellem jer? Er kemien god fra start, er sandsynligheden for succes størrere.
  • Er kandidaten motiveret og klar til at arbejde sammen med og acceptere et væld af forskellige mennesker både kollegaer og kunder.
  • Er kandidaten løsningsorienteret? I arbejdet som vvs-montør kræves der ofte forskellige løsninger for hver enkel opgave, selvom opgaven kan virke som en rutineopgave.

 

Recuma står klar til at hjælpe dig! 

Vi er altid klar til at iværksætte formidlingen i en rekrutteringsproces, og hvis I er klar til det gode samarbejde samt at mærke ”suset” ved en velmatchet rekruttering, er vi kun nogle få ”klik” væk. Den service vi yder til jer er helt GRATÌS, og det er vores ønske at samarbejdet skal være ”win-win” for alle parter.

Lad Recuma være forbindelsen, der sikrer jeres virksomhed en gunstig position i rekrutteringen af en vvs-montør, der fikser både vand og varme. Vi ser frem til at høre fra jer. Kontakt Recuma på info@recuma.dk og kom hurtigt i gang med rekruttering af vvs-montør sammen med Recuma. 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..