Tømrer

Mangler din virksomhed en tømrer, der både kan bygge nyt samt renovere ældre bygninger? Er I villige til at tage skridtet og opnå de bedste resultater igennem rekruttering af en ny tømrer?

Anvend Recuma som jeres link til rekrutteringsbureauerne; vores formidlingsservice er professionel og – ikke mindst – gratis. Det er vores mål at give jer den bedst mulige opstart i rekrutteringsprocessen. Med et mindset og arbejde ud fra en politik, der bygger på at en vellykket headhunting skal være ”win-win” for alle involverede parter, ønsker vi desuden at kreere en vækstbund, der forhåbentlig vil gøre rekruttering til en forankret del af jeres metode i jagten på de bedste medarbejdere på markedet.

Indled rekruttering på jeres næste tømrer allerede i dag, og fortæl os via info@recuma.dk hvilke kvalifikationer I søger i jeres næste tømrer.

Rekruttering af tømrer

Håndværksfagene er afgjort et område man bør holde øje med indenfor rekrutteringsfeltet. I løbet af de senere år har der været vækst i headhuntingen af håndværkere, heriblandt tømrere.

Som tømrer er jobmulighederne i Danmark gode, og det er et jobområde, hvor der fortsat vil være behov for ny arbejdskraft. Om der er tale om nybyggerier, renovering af gamle huse, eller der skal opsættes nyt loft eller lægges nyt gulv, så er en tømrer den håndværker, der klarer opgaverne. I henhold til tømrerfaget kan der også være tale om forskallingsarbejde, eks. i forbindelse med bygning af broer, eller en alutømrer, der bl.a. arbejder med bærende konstruktioner i aluminium.

Rekrutteringsprocessen giver din virksomhed mulighed for at udforme de kvalifikationer hos en tømrer, I er på udkig efter, og dermed give det pågældende rekrutteringsbureau de bedste betingelser for at headhunte den korrekte tømrer til virksomheden.

 

Har du brug for en tømrer der kan starte med de samme?

Mange rekrutteringsbureauer arbejder også som vikarbureauer eller har mulighed for at tilbyde rekruttering med interim dækning. Det betyder at du nemt kan få en tømrer ud i din virksomhed med det samme. En tømrer, der kan klare det daglige arbejde, indtil dit rekrutteringsbureau har fundet den rette kandidat til stillingen.

 

Korrekt matchning

Hvis I er rekrutteringsparate, så er vi klar til at formidle og matche jer med egnede rekrutteringsbureauer, der giver jer de bedste tilbud på en kvalificeret tømrer. En korrekt matchning i opstarten af en rekrutteringsproces er central for succes på den lange bane.

Med et væld af rekrutteringsbureauer, finder vi 3 rekrutteringsbureauer der passer til dit behov i rekruttering af tømrer. På den måde sparer du sparer tid, fordi du slipper for selv at skal finde et rekrutteringsbureau, og du kan samtidig være helt sikker på at opnå et resultat der matcher dit behov.

Vil i gerne gang med rekruttering af jeres nye tømrer hurtigt? Når du henvender dig til Recuma via info@recuma.dk med dine ønsker til din rekruttering af tømrer, kontakter vi dig hurtigst muligt, så du kan komme i gang hurtigt. Udover at i kan spare en masse tid og arbejde, så er formidlingen GRATIS.

info@recuma.dk er indgangen til jeres næste rekruttering af tømreren. Din virksomheds næste, dygtige tømrer kan potentielt være lige om hjørnet.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..