Tømrer

Mangler din virksomhed en tømrer, der både kan bygge nyt samt renovere ældre bygninger? Er I villige til at tage skridtet og opnå de bedste resultater igennem rekrutteringen af en ny tømrer?

Anvend Recuma som jeres link til rekrutteringsbureauerne; vores formidlingsservice er professionel og – ikke mindst – gratis. Det er vores mål at give jer den bedst mulige opstart i rekrutteringsprocessen. Med et mindset og arbejde ud fra en politik, der bygger på at en vellykket headhunting skal være ”win-win” for alle involverede parter, ønsker vi desuden at kreere en vækstbund, der forhåbentlig vil gøre rekruttering til en forankret del af jeres metode i jagten på de bedste medarbejdere på markedet.

Indled jagten på jeres næste tømrer allerede i dag, og fortæl os via info@recuma.dk hvilke kvalifikationer I søger i jeres næste tømrer.

Rekruttering af tømrer

Håndværksfagene er afgjort et område man bør holde øje med indenfor rekrutteringsfeltet. I løbet af de senere år har der været vækst i headhuntingen af håndværkere, heriblandt tømrere.

Som tømrer er jobmulighederne i Danmark gode, og det er et jobområde, hvor der fortsat vil være behov for ny arbejdskraft. Om der er tale om nybyggerier, renovering af gamle huse, eller der skal opsættes nyt loft eller lægges nyt gulv, så er en tømrer den håndværker, der klarer opgaverne. I henhold til tømrerfaget kan der også være tale om forskallingsarbejde, eks. i forbindelse med bygning af broer, eller en alutømrer, der bl.a. arbejder med bærende konstruktioner i aluminium.

Rekrutteringsprocessen giver din virksomhed mulighed for at udforme de kvalifikationer hos en tømrer, I er på udkig efter, og dermed give det pågældende rekrutteringsbureau de bedste betingelser for at headhunte den korrekte tømrer til virksomheden.

Korrekt matchning

Hvis I er rekrutteringsparate, så er vi klar til at formidle og matche jer med egnede rekrutteringsbureauer, der giver jer de bedste tilbud på en kvalificeret tømrer. En korrekt matchning i opstarten af en rekrutteringsproces er central for succes på den lange bane.

info@recuma.dk er indgangen til jeres næste rekruttering af tømreren. Din virksomheds næste, dygtige tømrer kan potentielt være lige om hjørnet.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..