Tjener

Mangler din virksomhed en ny tjener, der er serviceminded og har overblikket i orden?

I kan lynhurtigt være på sporet af lige netop den tjener, I har brug for, ved at lade Recuma guide jer videre i jagten, der sikrer at I står med det ”trofæ”, som I har sat fælderne ud for at indfange.

info@recuma.dk er jeres indgang til rekrutteringsprocessen, hvor I vil få kontakt til en række rekrutteringsbureauer, der matcher jeres ønsker og jobprofil. 

Rekruttering af tjener

Rekrutteringen af tjenere er i fremmarch i Danmark. Enkelte rekrutteringsbureauer har gjort det til deres niche at rekruttere indenfor hotel- og restaurationsbranchen. Et af disse rekrutteringsbureauer kan komme til at stå for din virksomheds næste rekruttering.

En udadvendt og smilende tjener, der fungerer godt i en til tider hektisk og travl atmosfære, er attraktiv for mange arbejdspladser indenfor hotel- og restaurationsbranchen. Restauranter, caféer og hoteller har alle behov for et stærkt arsenal af tjenere, der formår at yde god service samt balancere fade og glas, også når der er travlt. I sikrer at kvalifikationerne hos jeres kommende tjener er på plads ved hjælp af et resultatorienteret rekrutteringsforløb.

Skal vi hjælpe jer i gang med rekrutteringen af jeres nye tjener, der både er fleksibel og bevarer et smil på læben i stressede situationer? Der er ingen grund til at tøve. Recuma guider jer videre til de rekrutteringsbureauer, der har kontakten til den tjener, I søger.

Mulighederne er mange

Udbuddet er omfangsrigt og jeres næste ressourcestærke tjener er potentielt ikke langt væk. Det er ganske simpelt, og mulighederne indenfor headhunting af ny arbejdskraft er mange. I vælger selv blandt de op til tre tilbud fra rekrutteringsbureauer, som Recuma formidler til jer.

I et samarbejde med Recuma og det udvalgte rekrutteringsbureau, vil I opleve potentialet og udviklingsmulighederne, der ligger i rekruttering. Vi ser frem til at høre fra jer med henblik på et potentielt samarbejde.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..