Tjener

Mangler din virksomhed en ny tjener, der er serviceminded og har overblikket i orden?

I kan lynhurtigt være på sporet af lige netop den tjener, I har brug for, ved at lade Recuma guide jer videre i jagten, der sikrer at I står med det ”trofæ”, som I har sat fælderne ud for at indfange.

info@recuma.dk er jeres indgang til rekrutteringsprocessen, hvor I vil få kontakt til en række rekrutteringsbureauer, der matcher jeres ønsker og jobprofil. 

Rekruttering af tjener

En god tjener er god til at læse mennesker. God service er ikke nødvendigvis det samme for den ene gæst, som det er for den anden, og ofte skal vedkommende kunne læse, hvad er kundens ønsker og behov, uden at de siger det. De gode tjenere er måske oversete i forhold til kokkene, men alligevel spiller de en vigtig rolle i at få en aften ude til at spille på alle tangenter.

Rekrutteringen af tjenere er i fremmarch i Danmark. Enkelte rekrutteringsbureauer har gjort det til deres niche at rekruttere indenfor hotel- og restaurationsbranchen. Et af disse rekrutteringsbureauer kan komme til at stå for din virksomheds næste rekruttering.

En udadvendt og smilende tjener, der fungerer godt i en til tider hektisk og travl atmosfære, er attraktiv for mange arbejdspladser indenfor hotel- og restaurationsbranchen. Restauranter, caféer og hoteller har alle behov for et stærkt arsenal af tjenere, der formår at yde god service samt balancere fade og glas, også når der er travlt. I sikrer at kvalifikationerne hos jeres kommende tjener er på plads ved hjælp af et resultatorienteret rekrutteringsforløb.

Skal vi hjælpe jer i gang med rekrutteringen af jeres nye tjener, der både er fleksibel og bevarer et smil på læben i stressede situationer? Der er ingen grund til at tøve. Recuma guider jer videre til de rekrutteringsbureauer, der har kontakten til den tjener, I søger.

Mulighederne er mange

Udbuddet er omfangsrigt og jeres næste ressourcestærke tjener er potentielt ikke langt væk. Det er ganske simpelt, og mulighederne indenfor headhunting af ny arbejdskraft er mange. I vælger selv blandt de op til tre tilbud fra rekrutteringsbureauer, som Recuma formidler til jer.

Hvorfor ikke selv finde et rekrutteringsbureau?

Det kan sagtens lade sig gøre selv at kontakte et rekrutteringsbureau, der kan stå for din rekruttering af tjener. Men en rekruttering af tjener kan være en både tricky og tidskrævende proces, og du skal bl.a. være opmærksom på følgende:

  • Du skal først finde det rekrutteringsbureau, du vil tale med. Og der er mange – se f.eks. listen her: http://jobfisk.dk/jobfisk/databaser/rekrutteringsbureauer
  • Du skal ofte beskrive din opgave flere gange og du risikerer desuden at blive mere forvirret end oplyst.
  • Mange spørger: Hvad koster rekruttering? Da der er mange rekrutteringsbureauer på markedet, får du  måske ikke det skarpeste tilbud serveret. Men hos Recuma sikrer vi dig en skarp pris på din rekruttering af tjener, også er formidlingen ovenikøbet GRATIS 

Kort fortalt sparer du en masse tid, som du sikkert kan bruge på noget mere fornuftigt.

I et samarbejde med Recuma og det udvalgte rekrutteringsbureau, vil I opleve potentialet og udviklingsmulighederne, der ligger i rekruttering. Kontakt Recuma på info@recuma.dk med jeres ønsker til rekruttering af tjener. Vi ser frem til at høre fra jer med henblik på et potentielt samarbejde.

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..