Teknisk designer

Mangler din virksomhed en teknisk designer, der kan trylle indenfor eksempelvis konstruktionstegning, beregning og driftsplanlægning?

Der behøver ikke at være langt fra tanke til handling, når I vil opstarte en rekrutteringsproces. Hvad enten I før har benyttet jer af rekruttering eller det er første gang, så kan I allerede i dag tage kontakt til Recuma og høre nærmere om vores konkurrencedygtige og omkostningsfri formidlingsservice. I kan være i gang på 1 minut ved kontakte recuma på info@recuma.dk  

Rekruttering af teknisk designer

Der er behov for tekniske designere indenfor mange spektre af jobbrancher i Danmark, og rekrutteringen af sådanne medarbejdere giver genlyd. En teknisk designer er central for virksomheder indenfor industriel produktion, håndværksfag, entreprenørvirksomhed og arkitektfirmaer. I en virksomhed er en teknisk designer ofte bindeled imellem idéudvikling, design og konstruktionsplanlægning og til den faktiske produktion af det pågældende produkt.

Jobområderne, og ikke mindst arbejdspladserne inden for dette område er mangfoldige, og som rekrutteringsparat virksomhed ”highlighter” du helt selv de kvalifikationer og arbejdsområder, som din kommende medarbejder skal mestre og håndtere. For en virksomhed er det en stærk mulighed for at gå målrettet til værks fra første færd i rekrutteringsprocessen.

Hos Recuma kender vi rekrutteringsmarkedet i Danmark, og dette aspekt vil vi videreformidle til de virksomheder, der står klar til selv at definere de kvalifikations- og kompetencekrav, der skal injiceres til virksomhedens DNA.

Ganske gratis er vi det direkte mellemled og den klare formidling imellem jeres virksomhed og de rekrutteringsbureauer, der har erfaringen og ekspertisen i headhuntingen af tekniske designere. I skal blot tage kontakt, og så vil I hurtigst muligt høre fra os. I sparer tid, penge og ressourcer og vi gør det, vi er gode til.

Hvorfor er rekruttering svaret? Fordi det skaber et væld af udviklingsmuligheder og leder de rette færdigheder direkte til virksomhederne.

Vi er her for dig

En teknisk designer er vigtig del af dit team, og en af de vigtigste arbejdsopgaver din kommende medarbejder får, er at tegne, konstruere og designe. Det kan også være du mangler en medarbejder, der kan hjælpe dig med planlægning af produktion, udarbejdelse af salgs- og udbudsmateriale eller være med til at undersøge markedet for din virksomheds produkter. Men uanset hvilken type arbejde du ønsker dine nye medarbejder skal udføre, står Recuma klar til at hjælpe dig videre med at finde det rekrutteringsbureau, der matcher dine ønsker.

Rekruttering af en teknisk designer er en lang tidskrævende proces, og det kan være svært at finde tiden og ressourcerne i en travl hverdag. Med hjælp fra Recuma slipper du for at bruge en masse unødvendig tid og besvær med at finde det rekrutteringsbureau, der passer til dit behov.

Med Recuma får du:

  • Muligheden for at vælge mellem 3 rekrutteringsbureauer, der matcher dine ønsker til din rekruttering af en teknisk designer.
  • Muligheden for at komme i gang på en nem og overskuelig måde, så du hurtigt kan komme videre med hverdagen og din rekruttering af teknisk designer.     

Lad Recuma være forbindelsen, der sikrer jeres virksomhed en gunstig position i rekruttering af en motiveret teknisk designer? Kontakt Recuma på info@recuma.dk og du er hurtigt i gang med rekrutteringen af jeres nye teknisk designer.

Hvorfor er rekruttering svaret? Fordi det skaber et væld af udviklingsmuligheder og leder de rette færdigheder direkte til virksomhederne.

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..