Smed

Mangler din virksomhed en smed med kvalifikationerne i orden indenfor de nyeste teknikker til opgaver, der vedrører bearbejdning og udvælgelse af metaller?

Der er ingen grund til at lede videre.

Recuma er formidleren, der kreerer de bedste kontakter imellem virksomhed og rekrutteringsbureau. Dette er samtidig den bedste indgangsvinkel til en bæredygtig rekrutteringsproces.

Rekruttering er vejen til en smed, der rammer lige nøjagtig de kvalifikationer, I som virksomhed, har brug for. Vi har det endemål for øje at formidle de bedste tilbud fra op til tre rekrutteringsbureauer, som står med kvalificerede smede i deres kartotek.

Rekruttering af smed

Så er der igen et håndværksfag på banen. Der er efterspørgsel på medarbejdere til jern og metal-industrien, og headhunting af den kvalificerede smed er, ligesom mange andre håndværksfag, fremherskende. Afhængig af virksomhed, profil og behov er der selvsagt forskel på hvilken type smed, og indenfor hvilke speciale- og uddannelsesområder af smedefaget, man søger. Eksempelvis kan der fra virksomhedens side være behov for en klejnsmed, svejser, plade- og konstruktionssmed, industrirørsmed eller en offshorearbejder for bare at nævne nogle af områderne.

Det er også i denne kontekst, at det er vitalt og fleksibelt for virksomheder at rekruttere. Ved at ”pinpointe” de kompetencer og specialeområder, man efterlyser hos virksomhedens nye smed, gør man ikke kun sig selv en tjeneste, men er også med til at sikre den størst mulige kvalitet i arbejdet hos det rekrutteringsbureau, der kommer til at stå med opgaven.

Recuma kender de danske rekrutteringsbureauers specialeområder, og er dermed i stand til at koble jeres virksomhed sammen med de rekrutteringsbureauer, der vil have de bedste forudsætninger for at ramme den smed, der besidder de evner, I efterspørger. I vælger selv blandt de tilbud, som Recumas service bringer direkte til jer – og husk: formidlingen er helt gratis for jer.

 

Inden i går i gang med jeres rekruttering af smed, er kan det være en god idé at:

  • Indkredse jobindholdet. Hvad skal den nye smed helt præcist arbejde med?
  • Indkredse hvilken profil, som bedst kan løse arbejdsopgaverne. Hvilke faglige og personlige kompetencer skal vedkommende have?
  • Skabe grundlaget for en god jobsamtale. Hvad vil du lægge vægt på under første jobsamtale? 

Har du allerede på forhånd styr på dette inden du går i gang med din rekruttering af en smed, bliver rekrutteringsprocessen nemmere for alle parter, og du undgår misforståelser i rekrutteringen af din nye smed.

Kontakt Recuma i dag 

I rekrutteringen af en smed er det vigtigt at huske, at det ikke kun er kvalifikationerne, man skal kigge på. Det er også vigtigt at kigge på matchet mellem virksomhed og medarbejder. Der er rigtig mange eksempler på gode, dygtige mennesker, som bare ikke passer ind på en bestemt arbejdsplads. Med Recumas formidling sikrer vi at i får den bedste start på jeres rekruttering af smed, og desuden får de bedste muligheder for at finde det helt rette match.

Skal vi ikke bare gå i gang med at indlede rekruttering af en vildt dygtig smed til jer? Kontakt Recuma på info@recuma.dk. Kontakten til de rekrutteringsbureauer, der potentielt vil kunne levere jeres nye smed, klarer vi.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..