Smed

Mangler din virksomhed en smed med kvalifikationerne i orden indenfor de nyeste teknikker til opgaver, der vedrører bearbejdning og udvælgelse af metaller? Der er ingen grund til at lede videre. Recuma er formidleren, der kreerer de bedste kontakter imellem virksomhed og rekrutteringsbureau. Dette er samtidig den bedste indgangsvinkel til en bæredygtig rekrutteringsproces. Rekruttering er vejen til en smed, der rammer lige nøjagtig de kvalifikationer, I som virksomhed, har brug for. Vi har det endemål for øje at formidle de bedste tilbud fra op til tre rekrutteringsbureauer, som står med kvalificerede smede i deres kartotek.

Rekruttering af smed

Så er der igen et håndværksfag på banen. Der er efterspørgsel på medarbejdere til jern og metal-industrien, og headhunting af den kvalificerede smed er, ligesom mange andre håndværksfag, fremherskende. Afhængig af virksomhed, profil og behov er der selvsagt forskel på hvilken type smed, og indenfor hvilke speciale- og uddannelsesområder af smedefaget, man søger. Eksempelvis kan der fra virksomhedens side være behov for en klejnsmed, svejser, plade- og konstruktionssmed, industrirørsmed eller en offshorearbejder for bare at nævne nogle af områderne.

Det er også i denne kontekst, at det er vitalt og fleksibelt for virksomheder at rekruttere. Ved at ”pinpointe” de kompetencer og specialeområder, man efterlyser hos virksomhedens nye smed, gør man ikke kun sig selv en tjeneste, men er også med til at sikre den størst mulige kvalitet i arbejdet hos det rekrutteringsbureau, der kommer til at stå med opgaven. Recuma kender de danske rekrutteringsbureauers specialeområder, og er dermed i stand til at koble jeres virksomhed sammen med de rekrutteringsbureauer, der vil have de bedste forudsætninger for at ramme den smed, der besidder de evner, I efterspørger. I vælger selv blandt de tilbud, som Recumas service bringer direkte til jer – og husk: formidlingen er helt gratis for jer. 

Kontakt Recuma i dag 

Skal vi ikke bare gå i gang med at indlede rekruttering af en vildt dygtig smed til jer? I er lynhurtigt i gang via kontaktformularen. Kontakten til de rekrutteringsbureauer, der potentielt vil kunne levere jeres nye smed, klarer vi.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..