Servicetekniker

Recuma er din formidler til den skarpeste rekruttering på markedet. Med vores professionelle og omkostningsfri service kan det ikke betale sig ikke at tage kontakt til os, og erfare hvilket boost rekrutteringen af en ressourcestærk servicetekniker kan være for en virksomhed. Der er med andre ord intet at tabe.

El-, gas og fjernvarme er et område i bemærkelsesværdig vækst på det danske arbejdsmarked. Er det en serviceminded og effektiv servicetekniker, der evner at profilere firmaet udadtil i en tæt kundekontakt, som I mangler i medarbejderstaben? Lad Recuma sætte gang i jeres rekrutteringsproces af en servicetekniker allerede i dag. Kontakt Recuma på info@recuma.dk  

Rekruttering af servicetekniker

Jobmulighederne for en servicetekniker er gode i størstedelen af landet, og afhængig af arbejdsopgaverne og -områderne er det en stilling, der i flere henseender er ”ansigtet overfor kunderne”. Dette ses eksempelvis, når der skal aflæses vand- og varmemålere eller udføres andre serviceeftersyn. 

Mange virksomheder går med forestillingen om, at et rekrutteringsforløb er en uoverskuelig og træg proces. Sådan behøver det slet ikke være. Headhunting er blevet ”hot” på det danske arbejdsmarked, og med Recuma som formidler er I fri for alt det tunge arbejde, når der skal ansættes en servicetekniker.

Hos Recuma kan processen koges ned til fire enkle steps.

  1. Som virksomhed tager I kontakt til os via info@recuma.dk med jeres ønsker og krav til kvalifikationer til en servicetekniker. I løbet af én hverdag hører I fra os.
  2. Vi matcher og formidler jeres krav og ønsker til de rekrutteringsbureauer, der har de bedste forudsætninger for at levere den rette kandidat til jobbet som servicetekniker.
  3. Op til tre rekrutteringsbureauer giver jeres virksomhed et gratis og uforpligtende tilbud.
  4. Det står jer nu frit for at vælge den helt rigtige servicetekniker til virksomheden. Opstart af en rekrutteringsproces kan ikke være enklere.

It’s all about the job

It’s all about the job. Det er den devise, Recuma arbejder ud fra i formidlingen mellem rekrutteringsbureauer og virksomheder – uanset om der er tale om en stilling som servicetekniker eller andet. Den gode formidling er i højsædet. I vores optik er det grundlaget for enhver succesrig rekruttering. Vi ser frem til et udbytterigt samarbejde med jeres virksomhed. Det tager kun et minut at komme i gang med rekruttering.

Kontakt Recuma nu via info@recuma.dk

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..