Servicetekniker

Recuma er din formidler til den skarpeste rekruttering på markedet. Med vores professionelle og omkostningsfri service kan det ikke betale sig ikke at tage kontakt til os, og erfare hvilket boost rekrutteringen af en ressourcestærk servicetekniker kan være for en virksomhed. Der er med andre ord intet at tabe.

Er det en serviceminded og effektiv servicetekniker, der evner at profilere firmaet udadtil i en tæt kundekontakt, som I mangler i medarbejderstaben? Lad Recuma sætte gang i jeres rekrutteringsproces af en servicetekniker allerede i dag. Kontakt Recuma på info@recuma.dk  

Rekruttering af servicetekniker

El-, gas og fjernvarme er et område i bemærkelsesværdig vækst på det danske arbejdsmarked, og det betyder gode jobmuligheder for en servicetekniker i størstedelen af landet.

En servicetekniker har ansvaret for serviceopgaver hos kunder med opgaver, der består af vedligehold, montage og reparationer. Ofte referrerer en servicetekniker direkte til chefen eller lederen, og det er derfor vigtigt at have en god komunikation og samarbejde mellem servicetekniker og chef, hvilket man også bør være opmærksom på inden man ansætter. Derudover er det en stilling afhængig af arbejdsopgaverne og -områderne, der i flere henseender er ”ansigtet overfor kunderne”. Dette ses eksempelvis, når der skal aflæses vand- og varmemålere eller udføres andre serviceeftersyn. Og det er derfor også utrolig vigtigt at man lægger mærke til om den kommende servicetekniker udviser engagement, tillid og desuden er god til kommunikation.  

Mange danske og udenlandske virksomheder har allerede opdaget det attraktive aspekt og de mange fordele ved at hyre ny arbejdskraft via en målrettet rekruttering igennem et rekrutteringsbureau. Det betyder også at markedet for rekrutteringsbureauer er eksploderet de seneste år, og konkurrencen mellem bureauerne er hård. Se et bredt udsnit af de forskellige rekrutteringsbureauer her. 

Det har også gjort at det tager lang tid at finde et rekrutteringsbureau, der matcher dit behov. Hos Recuma sætter vi dit behov i fokus, og finder 3 rekrutteringsbureauer der matcher dine rekrutteringsbehov bedst muligt, også er det helt gratis. Læs mere om hvordan Recumas formidling fungere under her.

Hos Recuma kan processen koges ned til fire enkle steps.

Mange virksomheder går med forestillingen om, at et rekrutteringsforløb er en uoverskuelig og træg proces. Sådan behøver det slet ikke være. Headhunting er blevet ”hot” på det danske arbejdsmarked, og med Recuma som formidler er I fri for alt det tunge arbejde, når der skal ansættes en servicetekniker

  1. Som virksomhed tager I kontakt til os via info@recuma.dk med jeres ønsker og krav til kvalifikationer til en servicetekniker. I løbet af én hverdag hører I fra os.
  2. Vi matcher og formidler jeres krav og ønsker til de rekrutteringsbureauer, der har de bedste forudsætninger for at levere den rette kandidat til jobbet som servicetekniker.
  3. Op til tre rekrutteringsbureauer giver jeres virksomhed et gratis og uforpligtende tilbud.
  4. Det står jer nu frit for at vælge den helt rigtige servicetekniker til virksomheden. Opstart af en rekrutteringsproces kan ikke være enklere.

It’s all about the job

It’s all about the job. Det er den devise, Recuma arbejder ud fra i formidlingen mellem rekrutteringsbureauer og virksomheder – uanset om der er tale om en stilling som servicetekniker eller andet. Den gode formidling er i højsædet. I vores optik er det grundlaget for enhver succesrig rekruttering. Vi ser frem til et udbytterigt samarbejde med jeres virksomhed. Det tager kun et minut at komme i gang med rekruttering.

Kontakt Recuma nu via info@recuma.dk

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..