Sekretær

Står din virksomhed og mangler en sekretær, der eksempelvis besidder administrative kompetencer og har flair og fornemmelse for kundeservice?

Recuma står klar til at skabe kontakten mellem det rette rekrutteringsbureau og virksomheden – en kontakt, der sikrer din virksomhed de bedste kort på hånden i rekrutteringen af jeres næste sekretær.

Rekruttering af sekretær

Adskillige danske rekrutteringsbureauer oplever at der i stigende grad rekrutteres motiverede sekretærer, der står klar til at gøre en forskel i den daglige administration af virksomheden. Af samme grund er der mange rekrutteringsbureauer om buddet.


En sekretær er på mange måder hjertet i virksomheden og en betydningsfuld stilling i rigtig mange virksomheder. En sekretær er tit og ofte virksomhedens ansigt udadtil og en bærende kommunikator. Derfor handler det i høj grad om at finde den rette kandidat til stillingen. Jobopgaverne for en sekretær er facetterede og afvekslende, og det er vigtigt at man kan holde mange bolde i luften og fungere som en art ”blæksprutte”.


Grundet den store efterspørgsel i headhuntingen af sekretærer oplever rekrutteringsbureauerne en stigende intensivering fra kunderne, hvor mulighederne for at rekruttere den sekretær, der besidder de kvalifikationer som netop din virksomhed efterspørger, åbnes op.
I forbindelse med rekruttering har vi set mange strålende samarbejder opstå imellem, ikke alene, medarbejder og virksomhed, men også virksomheder og rekrutteringsbureauer.

Recuma er dit valg

Det er selvsagt altafgørende at rekruttere den helt rette sekretær til jeres virksomhed. En skarptskåret jobprofil, der bærer og fremhæver de præcise krav og ønsker, I måtte have til jeres kommende sekretær, er fundamental for at gøre rekrutteringsprocessen frugtbar. I denne sammenhæng kan Recuma, i samarbejde med jer, gøre en forskel og bane vejen for det bedst mulige match. Husk at formidlingen ikke koster jer en øre.

Kontakt Recuma på info@recuma.dk og oplev de muligheder, som et dynamisk rekrutteringsforløb kan bringe til jeres virksomhed.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..