Sekretær

Står din virksomhed og mangler en sekretær, der eksempelvis besidder administrative kompetencer og har flair og fornemmelse for kundeservice?

Recuma står klar til at skabe kontakten mellem det rette rekrutteringsbureau og virksomheden – en kontakt, der sikrer din virksomhed de bedste kort på hånden i rekrutteringen af jeres næste sekretær.

Rekruttering af sekretær

Adskillige danske rekrutteringsbureauer oplever at der i stigende grad rekrutteres motiverede sekretærer, der står klar til at gøre en forskel i den daglige administration af virksomheden. Af samme grund er der mange rekrutteringsbureauer om buddet.


En sekretær er på mange måder hjertet i virksomheden og en betydningsfuld stilling i rigtig mange virksomheder. En sekretær er tit og ofte virksomhedens ansigt udadtil og en bærende kommunikator. Derfor handler det i høj grad om at finde den rette kandidat til stillingen. Jobopgaverne for en sekretær er facetterede og afvekslende, og det er vigtigt at man kan holde mange bolde i luften og fungere som en art ”blæksprutte”.


Grundet den store efterspørgsel i headhunting og rekruttering af sekretærer oplever rekrutteringsbureauerne en stigende intensivering fra kunderne, hvor mulighederne for at rekruttere den sekretær, der besidder de kvalifikationer som netop din virksomhed efterspørger, åbnes op.
I forbindelse med rekruttering af sekretærer har vi set mange strålende samarbejder opstå imellem, ikke alene, medarbejder og virksomhed, men også virksomheder og rekrutteringsbureauer.

Hvordan finder jeg en god sekretær?

En sekretær er jeres virksomheds ansigt udadtil, derfor er det også utrolig vigtigt at finde den rette kandidat til stillingen. For at sikre at du ansætter en god sekretær i sidste ende kan du til jobsamtalen lægge mærke til om:

  • Kandidaten er smilende
  • Klar til at have mange bolde i luften
  • Er god til kommunikation, og  desuden kan sige til og fra på den gode måde
  • Er motiveret for at arbejde sammen med og acceptere et væld af forskellige mennesker både kollegaer og kunder.
  • Kan håndtere konflikter på en hensynsfuld måde

Til jobsamtalen er det vigtigt at italesætte dine forventninger, så din kommende sekretær har muligheden for at udfylde sin rolle i virksomheden optimalt.  

Der findes mange rekrutteringsbureauer i Danmark, og det kan være svært og tage lang tid at finde det rekrutteringsbureau, der kan hjælpe dig med at finde den helt rette sekretær. Hos Recuma er dine behov i centrum, og det er med til at give din virksomhed den skarpeste rekruttering, så i kan ansætte en god sekretær. Læs mere om Recumas ydelser under ”Sådan fungere formidling og rekruttering” 

Recuma er dit valg

Det er selvsagt altafgørende at rekruttere den helt rette sekretær til jeres virksomhed. En skarptskåret jobprofil, der bærer og fremhæver de præcise krav og ønsker, I måtte have til jeres kommende sekretær, er fundamental for at gøre rekrutteringsprocessen frugtbar. I denne sammenhæng kan Recuma, i samarbejde med jer, gøre en forskel og bane vejen for det bedst mulige match. Husk at formidlingen ikke koster jer en øre.

Kontakt Recuma på info@recuma.dk og oplev de muligheder, som et dynamisk rekrutteringsforløb kan bringe til jeres virksomhed.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..