Sælger (Key Account Manager)

Mangler din virksomhed en ny sælger (Key Account Manager), der har salgs- og kommunikationsevnerne i orden?

Recuma skaber formidlingen, der sikrer din virksomhed de bedste kort på hånden i en rekruttering af sælger. Som virksomhed kan I komme nærmere målet i headhuntingen af jeres nye sælger allerede i dag. Med Recumas service slipper I for alt det "tunge" arbejde.

Rekruttering af sælger

Rekrutteringen af sælgere (Key Account Managers), salgsfolk og marketingsspecialister fylder en væsentlig del af markedet. Visse danske rekrutteringsbureauer specialiserer sig i headhunting indenfor denne branche, og et af disse bureauer kan komme til at stå for leveringen af din virksomheds næste sælger. I skal blot kontakte os på info@recuma.dk, så kontakter vi jer for nærmere info.

En sælger (Key Account Manager) er et særdeles vigtigt element i en virksomhed, da jobbet ofte indebærer ansvarsområdet for eksempelvis virksomhedens vigtigste kunder samtidig med at salg-, service- og marketingaktiviteter ofte vil være et centralt område i en koordinerende og strategisk funktion. Rekrutteringsbureauet efterkommer virksomhedens krav og behov ud fra den enkelte stilling.

Det starter med kontakten til Recuma, og slutter ideelt set med ansættelse af jeres nye sælger. Rekruttering er blevet en grundpille på det danske arbejdsmarked.

Gratis service til jer

Recumas formidlingsservice til jer er GRATIS, og vi står for kontakten til de rekrutteringsbureauer, der står stærkest indenfor den givne branche. Når I er matchet med de rekrutteringsbureauer, der står med kontakterne til jeres potentielt nye sælger, vælger I selv den bedste kandidat og det bedste tilbud blandt de rekrutteringsbureauer, der er i spil.

Mange danske rekrutteringsbureauer mærker stigende udbud og efterspørgsel i headhuntingen af den nye sælger, og den skærpede konkurrence synes at fortsætte. Dette aspekt er en klar fordel for virksomhederne da rekrutteringsbureauerne godt ved, at de er i hård konkurrence, og dermed er interesserede i at give et godt tilbud.

Vi vil gerne vise jer hvilket potentiale, der ligger i at rekruttere en sælger. Benyt jer af Recumas omkostningsløse formidlingsservice – I vil ikke fortryde det. Kontakt os på info@recuma.dk 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..