Sælger (Key Account Manager)

Mangler din virksomhed en ny sælger (Key Account Manager), der har salgs- og kommunikationsevnerne i orden?

Der behøver ikke at være langt fra tanke til handling, når I vil opstarte en rekrutteringsproces. Hvad enten I før har benyttet jer af rekruttering eller det er første gang, så kan I allerede i dag tage kontakt til Recuma og høre nærmere om vores konkurrencedygtige og omkostningsfri formidlingsservice.

Recuma skaber formidlingen, der sikrer din virksomhed de bedste kort på hånden i en rekruttering af sælger. Som virksomhed kan I komme nærmere målet i headhuntingen af jeres nye sælger allerede i dag. Med Recumas service slipper I for alt det "tunge" arbejde.

Rekruttering af sælger

En sælger (Key Account Manager) er et særdeles vigtigt element i en virksomhed, da jobbet ofte indebærer ansvarsområdet for eksempelvis virksomhedens vigtigste kunder samtidig med at salg-, service- og marketingaktiviteter ofte vil være et centralt område i en koordinerende og strategisk funktion.

Key account manager, salgsassistent, eller kørende sælger? En sælger har mange forskellige navne, og forskellige arbejdsopgaver alt efter branche og virksomhed. Men fælles for at sælgerjob er at varetage kontakten med kunder samt formidle og sælge et produkt eller en ydelse for et firma. Det betyder også at du skal kunne se dit produkt i din kommende sælger, for at kunne udnytte din kommende sælger kompetencer bedst muligt. For en sælger/Key Account Manager sælger ikke bare produkter. De markedsfører din virksomhed, opbygger et samarbejde med forhandlerne, og præsentere din virksomhedsmarkedsførings materiale til kunderne.  

Selvom nogle siger salg er det værste arbejde i verden, så er det for nogle samtidig det bedst. At være sælger kan være den sjoveste, fedste og mest tilfredsstillende stilling, så længe man rent faktisk sælger noget. Det betyder også at din kommende sælger skal kunne klare lidt af hvert, og desuden være motiveret for at sælge lige præcis dit produkt. 

Rekrutteringen af sælgere (Key Account Managers), salgsfolk og marketingsspecialister fylder ganske naturlig en væsentlig del af markedet. Visse danske rekrutteringsbureauer specialiserer sig i headhunting indenfor denne branche, og et af disse bureauer kan komme til at stå for leveringen af din virksomheds næste sælger. I skal blot kontakte os på info@recuma.dk, så kontakter vi jer for nærmere info.

Rekrutteringsbureauet efterkommer virksomhedens krav og behov ud fra den enkelte stilling.

Det starter med kontakten til Recuma, og slutter ideelt set med ansættelse af jeres nye sælger. Rekruttering er blevet en grundpille på det danske arbejdsmarked.

 

Gratis service til jer

Recumas formidlingsservice til jer er GRATIS, og vi står for kontakten til de rekrutteringsbureauer, der står stærkest indenfor den givne branche. Når I er matchet med de rekrutteringsbureauer, der står med kontakterne til jeres potentielt nye sælger, vælger I selv den bedste kandidat og det bedste tilbud blandt de rekrutteringsbureauer, der er i spil.

Mange danske rekrutteringsbureauer mærker stigende udbud og efterspørgsel i headhuntingen af den nye sælger, og den skærpede konkurrence synes at fortsætte. Dette aspekt er en klar fordel for virksomhederne da rekrutteringsbureauerne godt ved, at de er i hård konkurrence, og dermed er interesserede i at give et godt tilbud.

Vi vil gerne vise jer hvilket potentiale, der ligger i at rekruttere en sælger. Benyt jer af Recumas omkostningsløse formidlingsservice – I vil ikke fortryde det. Kontakt os på info@recuma.dk 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..