Rekruttering i Sønderjylland

Står din virksomhed og mangler hjælp til et rekrutteringsforløb i Sønderjylland? Recuma er den rette formidler og vi står på spring til at lede din virksomhed på rette vej i rekrutteringsprocessen. Kontakt Recuma  allerede i dag, og vi kontakter dig hurtigst muligt om det videre forløb.

Et omfattende marked

Sønderjylland er en vigtig landsdel, når vi taler om rekruttering, arbejdsmarked og erhverv. Sønderjylland og nogle af landsdelens største byer, som Sønderborg, Haderslev, Aabenraa, Tønder og Vojens, er et spirende og proaktivt område i rekruttering og headhunting af arbejdskraft indenfor de fleste brancher. Ligeledes er det private arbejdsmarked i Syd- og Sønderjylland i kraftig vækst, og stadig flere medarbejdere ansættes indenfor det private arbejdsmarked.

Når det handler om rekruttering skal forarbejdet tilrettelægges og udføres professionelt, da det i bund og grund handler om at finde den rette kandidat til den rette arbejdsplads. Vi vil undgå ”fejlrekrutteringer”, da det er en bekostelig affære, og for at gøre hele rekrutteringsforløbet til en succes er kommunikation og samarbejde mellem rekrutteringsbureau og virksomheden af høj betydning. Dermed bliver organisationsudvikling også et vigtigt element, når der skal rekrutteres.

Recuma er din guide videre

Står du og din virksomhed og mangler arbejdskraft i Sønderjylland? Skal du bruge en passioneret og engageret medarbejder til en virksomhed i Haderslev, Aabenraa eller en af de andre byer i landsdelen?

Recuma står klar med den formidling I har brug for til den kommende rekrutteringsproces, og sparer jer samtidig for en masse tid og penge. Du kan være i gang på 1 minut. Formidlingen er helt omkostningsfri for jer.

Recuma sikrer den rette kontakt til rekrutteringsbureauerne, der har den fornødne viden om jobmulighederne i Sønderjylland, og står klar med kandidaterne til stort set alle brancher og uddannelsesniveauer. Din virksomheds behov og ønsker vil blive imødeset, og hvad enten I før har benyttet jer af et eller flere rekrutteringsbureauer, eller det er første gang, så starter den målrettede jagt på jeres nye medarbejder i Sønderjylland her.

Send en mail til info@recuma.dk med dine ønsker til rekrutteringen med det samme og du hører fra os, inden en række rekrutteringsbureauer kontakter jer med målsætningen om at gøre det ypperste for, at sikre at jeres næste rekrutteringsforløb i Sønderjylland bliver en succes.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..