Rekruttering i Randers

At rekruttere nye jobkandidater i den kronjyske hovedstad, og Kronjylland som helhed, handler om den helt korrekte matchning. Rekrutteringen af medarbejdere i Randers er præget af byens historie som industriby. Det giver gode muligheder for headhunting af faglært og ufaglært arbejdskraft.

Kom i gang med rekrutteringsprocessen i Randers på under et minut - udfyld formularen.

Centrum for fremtidens arbejdskraft

Ved udmundingen af Gudenåens nordøstlige ende dukker Randers frem af landskabet, som landets 6. største by, den næststørste i Østjylland efter Aarhus. Byen har stolte traditioner som industriby, og efter nogle magre år, oplever industrien i disse år en renæssance i Østjylland.

Den centrale placering mellem de to universitetsbyer Aarhus og Aalborg giver gode muligheder for at rekruttere akademikere til byens virksomheder. Mange studerende vælger allerede i studieårene at bosætte sig i Randers, og pendle til eksempelvis Aarhus, da det er nemmere og billigere at få en bolig i den kronjyske hovedstad. Dette aspekt giver de studerende og byens virksomheder en spændende mulighed for at korrespondere og indgå relationer allerede imens fremtidens arbejdskraft slider på de respektive studier. Der er mulighed for at spotte et potentiale og sondere terrænet allerede på dette stadie, inden en potentiel headhunting af en nyuddannet, specialiseret kandidat.

Recuma hjælper dig videre

Men som i de fleste andre byer er det at rekruttere kandidater heller ikke altid nemt i Randers. Rekrutteringen kræver eksempelvis store ressourcer internt i virksomheden. Derfor kan et rekrutteringsbureau være en god investering, både i forhold til tid og penge. Recuma står klar med kompetencerne til at give jeres virksomhed den bedste formidling, og iværksætte den kontakt, der skal gøre rekrutteringsprocessen for jeres virksomhed til en ressourcegivende oplevelse. Læs mere her om hvordan Recumas rekrutteringsformidling fungerer. 

Mange af de rekrutteringsbureauer, der opererer i Randers er hjemmehørende i Aarhus. Men Randers har naturligvis også sine egne rekrutteringsbureauer. Uanset om rekrutteringsbureauet hører til i Randers eller et andet sted, så står de klar til at hjælpe jer i headhuntingen af jeres næste medarbejder.

Brug formularen og vær i gang på ingen tid.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..