Rekruttering i Aalborg

Rekrutteringsbureauerne i Aalborg og resten af Nordjylland står klar til at hjælpe jer med jeres næste rekruttering. Men med det kæmpe store udvalg af forskellige rekrutteringsbureauer kan det være svært at finde et der passer til din virksomhed og din rekruttering. Gør din rekruttering nemmere - lad Recuma hjælpe allerede i dag, så rekrutteringsformidlingen kan komme i stand med det samme – Kontakt Recuma på info@recuma.dk 

En by i nye klæder

Uanset hvilken stavemåde du anvender, Aalborg eller Ålborg - eller måske slet og ret Dobbelt A eller ’Ålleren’ - så er vi her i landets fjerdestørste by og den nordjyske hovedstad. Byen rummer meget og favner bredt, og emmer desuden af nordkraft og kulturelle oplevelser. Igennem historien har byen ved Limfjorden været en central industriby med bl.a. Aalborg Portland, spritfabrikkerne, Eternitten og godsbanen, som nogle af de væsentlige knudepunkter. Byen undergår i disse år en stor byomdannelse til videns- og uddannelsesby hvorved flere af vartegnene fra industriens velmagtsdage undergår forandringer. Denne udvikling er også i effekt i henhold til de nordjyske virksomheder, hvor headhunting og rekruttering er i fremgang.

Ændringerne i området i og og omkring Aalborg og dens DNA-struktur betyder altså ikke, at der ikke er masser af liv på arbejdsmarkedet i det nordjyske. At Aalborg også er en stor uddannelsesby skaber et livgivende pulsslag i byen, og er med til at forme fremtidens dygtige kandidater og medarbejdere til de nordjyske virksomheder. Vækstlaget er stort og her kan man komme langt ved at være på forkant med udviklingen og udnytte de fordele, som rekrutteringen af nye medarbejdere medfører.

Recuma klarer formidlingen

Rekrutteringsbureauerne i Aalborg er en god blanding af helt lokale og landsdækkende rekrutteringsbureauer. De har hver især deres specialiserede forcer, og har alle det til fælles, at de står klar til at hjælpe jeres virksomhed i gang med rekrutteringsforløbet i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Hobro eller et helt andet sted i Nordjylland.

Ønsker du en nem og effektiv rekruttering af et rekrutteringsbureau til rekruttering i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland? Så send en mail på info@recuma.dk og vi kontakter dig. Med Recuma er du på vej i løbet af 1 minut.

Tag kontakt, og hør hvorfor du skal lade Recuma hjælpe dig i gang med headhuntingen og rekrutteringen af nye medarbejdere til Aalborg eller et andet sted i Nordjylland.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..