Programmør

Mangler din virksomhed en ny programmør, der er ekspert i udvikling og vedligehold af IT-systemer og software?

Indled jagten og opstart rekrutteringsforløbet i samarbejde med Recuma – vores formidling sikrer at din virksomhed placerer sig stærkt i rekrutteringen af jeres nye programmør. Som virksomhed kan I komme tættere på en programmør allerede i dag. 

Rekruttering af programmør

Titlen som verdens første programmør tilskrives Ada Augusta Lovelace, der i 1800-tallet arbejdede tæt sammen med den engelske matematiker og computer pioneer Charles Babbage. Især i datamaskinens barndom var rigtig mange selvlærte. I dag er der rigtig mange uddannelses muligheder, hvis man gerne vil blive en god programmør. Rekruttering af en programmør er også typisk kendt som en datamatiker, systemudvikler eller softwareingeniør.  

Med den digitale udvikling er efterspørgslen efter dygtige programmører stor. Rent faktisk er stillingen som programmør og systemudvikler en af de stillinger som danske virksomheder har sværest ved at besætte.

En programmør (systemudvikler) med ekspertviden og specialiserede faglige kvalifikationer er et bærende element i mange virksomheders interne IT-afdeling. Dette ses også i den stigende rekruttering indenfor dette jobområde.

De kompetencer, som en programmør bærer med sig, ses både bragt i spil hos IT-systemleverandørerne og hos mindre konsulentfirmaer. For en IT-virksomhed, der fortsat vil gøre sig gældende på markedet og være på forkant med udviklingen indenfor området, er en kvalificeret programmør i medarbejderstaben et must.

Står din virksomhed og mangler en programmør, der kan ”knække koden” i jeres IT-system? Recuma går langt i bestræbelserne på at yde den bedst mulige formidling til rekrutteringsbureauer, der har de bedste kontakter indenfor IT-området, heriblandt til nyuddannede og erfarne programmører (systemudviklere). Giv jer selv en hjælpende hånd, og overlad den formidlingsmæssige del af rekrutteringen til Recuma.

Kontakt Recuma idag via info@recuma.dk og kom i gang med jeres rekruttering af programmør hurtigt. 

 

Sådan får du fat i den bedste programmør!

  • Hav tålmodighed: Der er stor konkurrence i rekruttering af programmør, og det er vigtigt at bevare tålmodigheden, for at undgå fejlansættelser. Ansætter du i første omgang rigtigt dygtige folk, vil de anbefale andre dygtige programmører at søge job hos dig, fordi de gerne vil arbejde sammen med de bedste.
  • Ansæt efter evne: ikke efter hvor lang tid de vil blive. Når det handler om programmører og udviklingsfolk, må du finde dig i, at du ikke nødvendigvis kan holde på de bedste folk i særlig lang tid. De vil ofte rykke videre til nye og spændende projekter og udfordringer.
  • Vær fleksibel: Programmører og udviklere vil gerne kode og udvikle. De vil ikke druknes i besværlige arbejdsgange. Mange udviklere vil gerne have arbejdsrum og plads omkring sig, og fleksibilitet er bestemt en af de ting som tiltrækker kandidater i rekruttering af den bedste programmør.   

 

Rekruttering er ”win-win” 

Der er efterhånden et rigtig stort antal rekrutteringsbureauer i Danmark. For mange virksomheder kan mængden af rekrutteringsbureauer virke som en uoverskuelig jungle, der er fuld af vildveje. Recuma gør det svære skridt til en succesfuld rekruttering af programmør lettere for virksomhederne. 

Med Recumas gratis formidlingsservice slipper I for en masse af de rekrutteringsopgaver, der kan virke tidskonsumerende og drænende. I kan fokusere på og bruge tiden på det, I er gode til. Vi gør det samme og klarer matchningen til de rekrutteringsbureauer, der kan hjælpe med kontakten til den programmør med de nyeste ”upgrades” indenfor IT-udvikling, og som står klar til at gøre en forskel i jeres virksomhed. I den optik bliver rekruttering af programmør en ren ”win-win” for alle de involverede parter.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..