Programmør

Mangler din virksomhed en ny programmør, der er ekspert i udvikling og vedligehold af IT-systemer og software?

Indled jagten og opstart rekrutteringsforløbet i samarbejde med Recuma – vores formidling sikrer at din virksomhed placerer sig stærkt i rekrutteringen af jeres nye programmør. Som virksomhed kan I komme tættere på en programmør allerede i dag. 

Rekruttering af programmør

Efterspørgslen efter dygtige programmører, også kendt som systemudviklere, er stor. En programmør (systemudvikler) med ekspertviden og specialiserede faglige kvalifikationer er et bærende element i mange virksomheders interne IT-afdeling. Dette ses også i den stigende rekruttering indenfor dette jobområde.

De kompetencer, som en programmør bærer med sig, ses både bragt i spil hos IT-systemleverandørerne og hos mindre konsulentfirmaer. For en IT-virksomhed, der fortsat vil gøre sig gældende på markedet og være på forkant med udviklingen indenfor området, er en kvalificeret programmør i medarbejderstaben et must.

Kontakt recuma via info@recuma.dk og I hører fra os indenfor en hverdag.

Står din virksomhed og mangler en programmør, der kan ”knække koden” i jeres IT-system? Recuma går langt i bestræbelserne på at yde den bedst mulige formidling til rekrutteringsbureauer, der har de bedste kontakter indenfor IT-området, heriblandt til nyuddannede og erfarne programmører (systemudviklere). Giv jer selv en hjælpende hånd, og overlad den formidlingsmæssige del af rekrutteringen til Recuma.

Rekruttering er ”win-win” 

Der er efterhånden et rigtig stort antal rekrutteringsbureauer i Danmark. For mange virksomheder kan mængden af rekrutteringsbureauer virke som en uoverskuelig jungle, der er fuld af vildveje. Recuma gør det svære skridt til en succesfuld rekruttering lettere for virksomheder med et rekrutteringsbehov.

Med Recumas gratis formidlingsservice slipper I for en masse af de opgaver, der kan virke tidskonsumerende og drænende. I kan fokusere på og bruge tiden på det, I er gode til. Vi gør det samme og klarer matchningen til de rekrutteringsbureauer, der kan sætte jer i kontakt med den programmør med de nyeste ”upgrades” indenfor IT-udvikling, og som står klar til at gøre en forskel i jeres virksomhed. I den optik bliver rekrutteringen ren ”win-win” for de involverede parter.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..