Mekaniker

Mangler din virksomhed en mekaniker, der kan få enhver motor til at spinde som en symaskine?

Recuma yder gratis og professionel formidling til jer i rekrutteringen af jeres næste mekaniker. info@recuma.dk er indgangsbilletten til rekrutteringsprocessen - Du sender blot en mail med dine ønsker til rekrutteringen af din nye mekaniker, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Rekruttering af mekaniker

Rekruttering indenfor håndværksfagene er i kraftig udvikling i Danmark. Dette ses også i headhuntingen af mekanikere; en mekaniker, der har specialiseret sig indenfor et givent område står stærkt på jobfronten.

Personbilen skal vedligeholdes og her er en mekaniker uundværlig. De danske rekrutteringsbureauer oplever en stadig større efterspørgsel efter dygtige mekanikere, der har de rette kompetencer og flair for at holde alt fra elektriske systemer til bremseklodser, i god stand. Som rekrutteringsparat virksomhed, vil dine krav og behov blive imødeset og behandlet professionelt. Recuma er et sikkert valg i processen.

Som jeres formidler er vi nøglen, der åbner porten til de rekrutteringsbureauer, der kan levere en mekaniker med den fornødne ekspertise udi bilreparationer og service.

Vi starter ud med sparring, der afstemmer jeres forventninger og behov i forhold til din virksomhedes kommende medarbejder. Når det grundlag er på plads går vi videre med det, vi er gode til, nemlig at matche jeres profil med de rekrutteringsbureauer, der kan levere lige præcis den mekaniker, I står og mangler på værkstedet.

Rekruttering er kompetence

Et skarpt og strømlinet rekrutteringsforløb er særdeles kompetencegivende for en virksomhed.

Tag skridtet videre og kontakt Recuma via info@recuma.dk.

Det giver jer den bedste start i rekrutteringsprocessen. At lade os stå for den formidlingsmæssige del, sparer jer for både tid, penge og unødige bekymringer. Bevar en stærk status og positionering indenfor autobranchen ved at specificere jeres ønsker til jeres næste mekaniker. Det vil styrke jeres virksomhed på sigt og Recuma er stedet at starte.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..