Leder

Mangler din virksomhed en ny leder, der har visionerne på plads og vækst for øje?

Recuma er stedet hvor kontakten mellem virksomheden, der står med et rekrutteringsbehov, og rekrutteringsbureauerne, skabes – en kontakt, der sikrer din virksomhed de bedste kort på hånden i rekrutteringen af jeres næste leder.

Send en mail til Recuma på info@recuma.dk med jeres ønsker til rekrutteringen af jeres næste leder og få 3 gratis uforpligtende tilbud fra 3 forskellige rekrutteringsbureauer, der kan matche jeres rekruttteringsbehov. Nemt og hurtigt. 

Rekruttering af leder

God ledelse er det, enhver leder stræber efter, alle medarbejdere ønsker, og virksomheder kommer længst med.  I Danmark specialiserer flere rekrutteringsbureauer sig i headhunting af ledere, direktører og specialister. En leder- eller direktørstilling er en toppost og der er spot på området, også hos rekrutteringsbureauerne, der har et indgående kendskab til spillet om de nye ledere på arbejdsmarkedet og headhuntingen af disse. Som nævnt vinder rekrutteringen af ledere frem, hvilket giver virksomhederne store fordele i processen i forhold til at formidle deres eksakte behov, krav og ønsker til deres næste leder.

Enhver virksomhed har brug for en leder, og området dækker alle brancher. Stillinger som projektledere er også et felt, hvor der i stigende grad rekrutteres. Rekrutteringen foregår bl.a. indenfor brancher som IT, bygge- og anlæg, el- og fjernvarme og eventmanagement. Se i øvrigt vores liste over jobtitler og brancher her.

Rekrutteringsbureauet efterkommer virksomhedens krav og behov. Rekruttering er blevet et stort felt med mange vildveje; alene i Danmark opererer op imod tusind rekrutteringsbureauer. Recuma sparer jer for administrativt tidsrøveri og skærer ind til benet i processen.

Er det en leder med visioner og kvalifikationer, der kræves for at optimere jeres virksomhed?

Så er hjælpen lige ved hånden.

Hvordan finder jeg en god leder?

Inden du starter din rekruttering er det vigtigt kunne genkende en god leder. Overordnet handler ledelse om at skabe muligheder for andre mennesker. Det betyder også at en god leder ikke bare sidder på kontoret dagen lang, men at en god leder er klar til at arbejde for fællesskabet. Og desuden sørge for at fællesskabet trækker i samme retning.

  • En god leder udviser tillid til andre mennesker, og skaber tillid mellem andre. Det betyder at når du skal rekruttere en god leder, skal du mærke efter om vedkommende vinder din tillid. Virker vedkommende til at være en person man kan stole på og have tillid til?
  • En god leder lytter til sin medarbejdere og begrunder sine beslutninger. Derfor skal du også lægge mærke til om vedkommende lytter til dig, og evt om vedkommende kan give en god grund til, at vedkommende har besluttet at komme til jobsamtale hos jer. Hvis vedkommende er god til at lytte til dig, vil vedkommende højest sandsynlig også lytte til dine medarbejdere.
  • En god leder uddellegere ansvar og opgaver. Det giver for nogle sig selv, men det kan være rigtig vigtigt at italesætte fx ved at fortælle om dine forventninger, og desuden spørge ind til hvordan vedkommende har det med at skulle uddelegere ansvaret.

Ny leder? Recuma er jeres katalysator 

Du kan iværksætte en rekruttering af jeres nye leder med det samme, og de kvalifikationer og kompetencer, som I har behov for vil blive imødeset. Såfremt at din virksomhed har brug for at få besat en lederstilling, og I mangler den videre formidling, så lad Recuma være jeres katalysator, der skaber et bæredygtigt match imellem rekrutteringsbureau og virksomhed.

Du kan selvfølgelig sagtens selv kontakte et rekrutteringsbureau, der kan hjælpe dig med rekrutteringen af en leder. Men rekrutteringens aspekter kan være en både tricky og tidskrævende proces. Du skal  blandt andet først finde det rekrutteringsbureau, du i den indledende fase vil tale med. Og der er mange – se f.eks. listen her: http://jobfisk.dk/jobfisk/databaser/rekrutteringsbureauer

Kort fortalt sparer du en masse tid  ved at bruge Recuma i rekrutteringen efter jeres nye leder, tid som du sikkert kan bruge på noget mere fornuftigt. Samtidig er formidlingen er helt omkostningsfri for jer.

Send en mail til info@recuma.dk  og sæt skub i rekrutteringsprocessen af en leder allerede i dag. Rekruttering er vejen videre.

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..