Leder

Mangler din virksomhed en ny leder, der har visionerne på plads og vækst for øje?

Recuma er stedet hvor kontakten mellem virksomheden, der står med et rekrutteringsbehov, og rekrutteringsbureauerne, skabes – en kontakt, der sikrer din virksomhed de bedste kort på hånden i rekrutteringen af jeres næste leder.

Send en mail til Recuma på info@recuma.dk med jeres ønsker til rekrutteringen og få 3 gratis uforpligtende tilbud fra 3 forskellige rekrutteringsbureauer, der kan matche jeres rekruttteringsbehov. Nemt og hurtigt. 

Rekruttering af leder

I Danmark specialiserer flere rekrutteringsbureauer sig i headhunting af ledere, direktører og specialister. En leder- eller direktørstilling er en toppost og der er spot på området, også hos rekrutteringsbureauerne, der har et indgående kendskab til spillet om de nye ledere på arbejdsmarkedet og headhuntingen af disse. Som nævnt vinder rekrutteringen af ledere frem, hvilket giver virksomhederne store fordele i processen i forhold til at formidle deres eksakte behov, krav og ønsker til deres næste leder.

Enhver virksomhed har brug for en leder, og området dækker alle brancher. Stillinger som projektledere er også et felt, hvor der i stigende grad rekrutteres. Rekrutteringen foregår bl.a. indenfor brancher som IT, bygge- og anlæg, el- og fjernvarme og eventmanagement. Se i øvrigt vores liste over jobtitler og brancher her.

Rekrutteringsbureauet efterkommer virksomhedens krav og behov. Rekruttering er blevet et stort felt med mange vildveje; alene i Danmark opererer op imod tusind rekrutteringsbureauer. Recuma sparer jer for administrativt tidsrøveri og skærer ind til benet i processen.

Er det en leder med visioner og kvalifikationer, der kræves for at optimere jeres virksomhed?

Så er hjælpen lige ved hånden.

Ny leder? Recuma er jeres katalysator

Du kan iværksætte en rekruttering af jeres nye leder med det samme, og de kvalifikationer og kompetencer, som I har behov for vil blive imødeset. Såfremt at din virksomhed har brug for at få besat en lederstilling, og I mangler den videre formidling, så lad Recuma være jeres katalysator, der skaber et bæredygtigt match imellem rekrutteringsbureau og virksomhed. Det sparer jer for både tid og penge samtidig med at formidlingen er helt omkostningsfri for jer.

Send en mail til info@recuma.dk  og sæt skub i rekrutteringsprocessen af en leder allerede i dag. Rekruttering er vejen videre.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..