Lærer

Står din skole eller uddannelsesinstitution med et akut behov for en ny, dynamisk lærer?

Der er stor efterspørgsel efter den lærer, der står med gode faglige kvalifikationer og sprudlende passion for at undervise. En målrettet rekruttering af en lærer kan være svaret for jer, og kontakten er lige ved hånden. Recuma har erfaringen med rekruttering af lærer og den gode service i orden, og vi går hele vejen for at sikre en oplevelse, der gavner alle parter i en velkoordineret rekrutteringsformidling. Ligeså snart I tager kontakt via info@recuma.dk, så iværksætter vi processen, der ideelt leder til den lærer, der passer ind i jeres team.

Rekruttering af lærer

Der er mangel på lærere. Ansættelsen af den kvalificerede lærer har været problemfyldt igennem noget tid, og i denne henseende er rekruttering af lærere ved at vinde indpas. Mange lærere er gået på pension de senere år, og skolereformen har fået mange til helt at forlade fagområdet.

Der har været genopslag af mange lærerstillinger, og problemerne med at få ansat den nye lærer har også tvunget mange skoler og uddannelsessteder til at ansætte uuddannede medarbejdere. Der er uden tvivl udfordringer på området, og som ansat lærer er der ofte pres på, men potentialet er immervæk stort, og rekrutteringsbureauerne kan i denne kontekst blive en effektiv faktor og ”problemknuser”.

Undervisningssektoren er bred, og behovene for differentierede kompetencer og kvalifikationer hos en lærer varierer fra sted til sted. Vores fornemste opgave er at opfylde jeres behov, og sikre at rekrutteringen bliver succesfuld, både for jer, rekrutteringsbureauet og den kommende lærer i jeres medarbejderstab.

Har du brug for en lærer der kan starte med det samme?

Det er utrolig vigtigt at ansættelsesprocessen går så godt som muligt for alle parter, og din rekruttering af lærer er ikke bare lige at vælge en mand i bunken. For nogle kan det lette presset fra rekrutteringsprocessen, at få en vikar til at overtage opgaven, mens man venter på den helt rigtige medarbejder.

Mange rekrutteringsbureauer arbejder også som vikarbureauer eller har mulighed for at tilbyde interim dækning. Det betyder at du nemt kan få en lærer vikar, der kan klare det daglige arbejde, indtil dit rekrutteringsbureau har fundet den rette kandidat til stillingen.


Med hjælp fra et rekrutteringsbureau til din rekruttering af lærer kan du også nemt og hurtigt få ansat flere medarbejdere hvis det er nødvendigt. Her hjælper dit rekrutteringsbureau med at holde overblikket, og du slipper desuden for bøvlet med flere forskellige jobopslag.

Gør det nemt for jer selv

Det behøver ikke være svært at få kontakt til jeres nye lærer. I kan gøre det nemt for jer selv, og give jeres næste rekrutteringaf lærer et kraftigt ”boost”, ved at kontakte Recuma nu på info@recuma.dk, og så hører I fra os i løbet af én hverdag. Husk at Recumas service til jer er GRATIS.

Vores slogan er It’s all about the job, og vi anser os selv som ressourcestærke og kompetente, når kontakten og formidlingen imellem rekrutteringsbureauer og virksomheder skal iværksættes. Vi glæder os til at samarbejde med jer, og yde vores bedste service til netop jeres virksomhed. Hos Recuma synes vi rekruttering er fantastisk, og vi er overbeviste om, at I vil komme til at synes det samme. Kontakt Recuma i dag på info@recuma.dk 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..