Lærer

Står din skole eller uddannelsesinstitution med et akut behov for en ny, dynamisk lærer?

Der er stor efterspørgsel efter den lærer, der står med gode faglige kvalifikationer og sprudlende passion for at undervise. En målrettet rekruttering af en lærer kan være svaret for jer, og kontakten er lige ved hånden. Recuma har erfaringen og den gode service i orden, og vi går hele vejen for at sikre en oplevelse, der gavner alle parter i en velkoordineret rekrutteringsformidling. Ligeså snart I tager kontakt, så iværksætter vi processen, der ideelt leder til den lærer, der passer ind i jeres team.

Rekruttering af lærer

Der er mangel på lærere. Ansættelsen af den kvalificerede lærer har været problemfyldt igennem noget tid, og i denne henseende er rekruttering af lærere ved at vinde indpas. Mange lærere er gået på pension de senere år, og skolereformen har fået mange til helt at forlade fagområdet.

Der har været genopslag af mange lærerstillinger, og problemerne med at få ansat den nye lærer har også tvunget mange skoler og uddannelsessteder til at ansætte uuddannede medarbejdere. Der er uden tvivl udfordringer på området, og som ansat lærer er der ofte pres på, men potentialet er immervæk stort, og rekrutteringsbureauerne kan i denne kontekst blive en effektiv faktor og ”problemknuser”.

Husk at Recumas service til jer er gratis.

Undervisningssektoren er bred, og behovene for differentierede kompetencer og kvalifikationer hos en lærer varierer fra sted til sted. Vores fornemste opgave er at opfylde jeres behov, og sikre at rekrutteringen bliver succesfuld, både for jer, rekrutteringsbureauet og den kommende lærer i jeres medarbejderstab.

Gør det nemt for jer selv

Det behøver ikke være svært at få kontakt til jeres nye lærer. I kan gøre det nemt for jer selv, og give jeres næste rekruttering et kraftigt ”boost”, ved at kontakte Recuma nu på info@recuma.dk, og så hører I fra os i løbet af én hverdag.

Vores slogan er It’s all about the job, og vi anser os selv som ressourcestærke og kompetente, når kontakten og formidlingen imellem rekrutteringsbureauer og virksomheder skal iværksættes. Vi glæder os til at samarbejde med jer, og yde vores bedste service til netop jeres virksomhed. Hos Recuma synes vi rekruttering er fantastisk, og vi er overbeviste om, at I vil komme til at synes det samme. Kontakt Recuma i dag på info@recuma.dk 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..