Koordinator

Mangler din virksomhed en ny koordinator, der kan holde mange bolde i luften og besidder de fornødne sociale og faglige kompetencer?

Uanset om rekruttering er nyt for din virksomhed eller I allerede har erfaring indenfor området, så er I med Recumas vejledning gearede til at starte eller bevare fokus på rekrutteringen af jeres nye koordinator og følge med indenfor udviklingen på rekrutteringsområdet.

Kontakt Recuma i dag på info@recuma.dk jeres ønsker til rekrutteringen og få 3 gratis uforpligtende tilbud fra rekrutteringsbureauer, der kan matche jeres ønsker og behov i rekrutteringen af en koordinator.  

Rekruttering af koordinator

Rekrutteringen af koordinatorer, både fastansættelser og tidsbegrænsede stillinger, er støt og roligt begyndt at vinde frem på markedet. En koordinator benævnes ofte som ”tovholder”, men dette er langtfra en fyldestgørende term for arbejdsopgaverne for en koordinator, da disse som oftest er komplekse og differentierede.

En koordinator kan anskues som et midtpunkt i virksomheden; en medarbejder, der har et godt overblik; gode sociale og formidlingsmæssige færdigheder og ressourcerne til at løse mange forskelligartede opgaver. Rekrutteringsbureauet efterkommer virksomhedens krav og behov ud fra den enkelte stilling, og etableringen af en ny rekrutteringsproces vil blive baseret på disse.

Skal den interne kommunikation og formidling i virksomheden have et pift?

Sæt fælderne ud og start rekrutteringsjagten på en kvalificeret koordinator i dag. Send en mail til info@recuma.dk og kom i gang med rekrutteringen af en koordinator idag.

En god rekruttering - en god koordinator - et godt team

Et godt team har et godt samarbejde, det vil sige de hjælper hinanden, vidensdeler, har tillid til hinanden og ønsker at udvikle sig sammen. I godt samarbejde er vigtigt for en god rekruttering. Og en god rekruttering starter med en god kommunikation. Du kan bruge disse spørgsmål i din rekruttering af koordinator til at klarlægge hvilken type medarbejder du ønsker til dit team.

  • Hvad skal vi skabe og lykkes med sammen?
  • Hvad er vores formål?
  • Hvilke opgaver skal der løses, og hvem har ansvar for hvad?
  • Hvilke styrker eller svagheder skal vi eventuelt have afklaret?

Spørgsmålene kan bruges både når du kontakter Recuma med dine ønsker til din rekruttering af koordinator, i kontakten med rekrutteringsbureauet og til jobsamtalen. Med en god kommunikation og et godt samarbejde bliver din rekruttering af koordinator nemmere for alle parter, og målet om at få ansat en god koordinator og i sidste ende få et godt team bliver en realitet.

 

Rekruttering starter med formidling

Kvalifikationer og kompetencer er et par af nøgleordene forud for ansættelsen af enhver ny medarbejder. Dette gælder selvfølgelig også, når der skal rekrutteres. Som virksomhed med et rekrutteringsbehov, ved I hvad I mangler blandt medarbejderstaben, og Recuma er den samarbejdspartner, der sætter jer I forbindelse med det bedst egnede rekrutteringsbureau til jeres rekruttering.

Alle vil gerne spare penge og udnytte tiden bedst muligt, og det er lige præcis hvad I gør ved at vælge Recuma, som den aktør, der står for at linke jeres virksomhed sammen med en vifte af landets bedste rekrutteringsbureauer.

Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt, og det hele starter med en god formidling. I jagten på en ny koordinator til jeres virksomhed, bør I starte rekrutteringsprocessen via Recuma, det er gratis og uforpligtende, du skal blot sende en mail til info@recuma.dk nu med dine ønsker til rekrutteringen. 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..