Koordinator

Mangler din virksomhed en ny koordinator, der kan holde mange bolde i luften og besidder de fornødne sociale og faglige kompetencer? Uanset om rekruttering er nyt for din virksomhed eller I allerede har erfaring indenfor området, så er I med Recumas vejledning gearede til at starte eller bevare fokusset indenfor udviklingen på området.

Rekruttering af koordinator

Rekrutteringen af koordinatorer, både fastansættelser og tidsbegrænsede stillinger, er støt og roligt begyndt at vinde frem på markedet. En koordinator benævnes ofte som ”tovholder”, men dette er langtfra en fyldestgørende term for arbejdsopgaverne for en koordinator, da disse som oftest er komplekse og differentierede.

En koordinator kan anskues som et midtpunkt i virksomheden; en medarbejder, der har et godt overblik; gode sociale og formidlingsmæssige færdigheder og ressourcerne til at løse mange forskelligartede opgaver. Rekrutteringsbureauet efterkommer virksomhedens krav og behov ud fra den enkelte stilling, og etableringen af en ny rekrutteringsproces vil blive baseret på disse.

Skal den interne kommunikation og formidling i virksomheden have et pift? Sæt fælderne ud og start jagten på en kvalificeret koordinator i dag. Brug kontaktformularen og kom i gang med rekrutteringen af en koordinator.

Rekruttering starter med formidling

Kvalifikationer og kompetencer er et par af nøgleordene forud for ansættelsen af enhver ny medarbejder. Dette gælder selvfølgelig også, når der skal rekrutteres. Som virksomhed med et rekrutteringsbehov, ved I hvad I mangler blandt medarbejderstaben, og Recuma er den samarbejdspartner, der sætter jer I forbindelse med det bedst egnede rekrutteringsbureau. Alle vil gerne spare penge og udnytte tiden bedst muligt, og det er lige præcis hvad I gør ved at vælge Recuma, som den aktør, der står for at linke jeres virksomhed sammen med en vifte af landets bedste rekrutteringsbureauer. Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt, og det hele starter med en god formidling. I jagten på en ny koordinator til jeres virksomhed, bør I starte rekrutteringsprocessen via Recuma.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..