Ingeniør

Mangler din virksomhed en ingeniør, der kan matche lige præcis den jobbeskrivelse, som I står med i hånden?

Recuma har værktøjerne til at skabe kontakten mellem det rette rekrutteringsbureau og virksomhed – en kontakt, der sikrer din virksomhed de bedste kort på hånden i rekrutteringen af jeres næste, specialiserede ingeniør. Har I brug for den bedste vejledning? Recuma er stedet at starte.

Rekruttering af ingeniør

Der rekrutteres mange ingeniører i Danmark, konkurrencen er hård og området er ekspanderet de senere år. Efterspørgslen er stor og arbejdsområderne mangfoldige. En ingeniør kan ikke puttes i en enkelt kasse; det er et felt, der dækker mange brancher lige fra administration og ledelse over håndværk og industri og til IT, salg og kommunikation. Se vores liste over brancher og jobtitler her.

Som nævnt er branche- og jobområderne for en ingeniør, vidtfavnende og omfangsrige, og rekruttering igennem bureauerne er et af de midler, der kan være medvirkende til at indfange den helt rigtige ingeniør til virksomheden. Det er virksomheden, der har viden omkring hvilke kompetencer og kvalifikationer, der skal føjes til medarbejderstaben. Rekrutteringsbureauet efterkommer virksomhedens krav og behov.

Er det en ingeniør med ekspertisen og kvalifikationerne i orden, som I ønsker at hyre?

Kontakt Recuma via mail på info@recuma.dk og find få et uforpligtende tilbud på rekrutteringen af jeres nye medarbejder. 

Spar tid og penge – kontakt Recuma

Konkurrencen på jobmarkedet er hård, også indenfor rekrutteringsområdet. Som virksomhed, kan I give jer selv en fordel ved at vælge Recuma, som jeres formidler. Afhængig af baggrund og uddannelse opererer en ingeniør indenfor et væld af brancher, og når I tager kontakt kan I pointere præcist hvad jeres nye medarbejder skal indeholde af kvalifikationer.

Ved at lade Recuma stå for formidlingen sparer I en masse tid og arbejde, plus at formidlingen er GRATIS for jer. Ved hjælp af dette tiltag er jeres headhunting af en ingeniør i gang i løbet af kort tid. Recuma ønsker at sikre resultater for den enkelte virksomhed, og desuden være medvirkende til at rekrutteringsprocessen forløber så gnidningsfrit som muligt.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..