Grafisk designer

Mangler din virksomhed en ny grafisk designer, der har blik for kreative layouts og visuelle udtryk? Grafisk design og layout er blevet et vigtigt element af mange danske virksomheder, og hvorfor ikke gå efter de bedste indenfor faget? Recuma er din guide i rekrutteringen af den grafiske designer, som passer ind i jeres virksomhedsprofil.

Send en mail til info@recuma.dk med dine ønsker til rekrutteringen af en grafisk designer, og få 3 gratis uforpligtende tilbud fra rekrutteringsbureauer, der kan matche jeres rekrutteringsønsker og behov. 

Rekruttering af grafisk designer

Enkelte danske rekrutteringsbureauer specialiserer sig i rekruttering af grafiske medarbejdere, eksempelvis indenfor grafisk design, layout og webdesign, og som rekrutteringsfelt er det et brancheområde, der vinder frem.

Arbejdsopgaverne for en grafisk designer er mangeartede og kræver kreativitet, nye vinkler og idérigdom. Der kan være tale om arbejde for en virksomheds kunder eller grafiske opgaver indenfor den enkelte virksomhed, dette kunne f.eks. være et forlag. Mange grafiske designere kan fremvise et imponerende portfolio, eksempelvis via egne hjemmesider og blogs, og det kan ofte være en hjælp for rekrutteringsparate virksomheder, der dermed får en mulighed for at danne sig et indtryk af den enkelte grafiske designers stil og udtryk inden iværksættelsen af headhuntingen.

Har I brug for nye kreative inputs og en medarbejder med de visuelle værktøjer i orden? Er I klar til at byde jeres nye grafiske designer velkommen? Skal vi så ikke bare opstarte en rekrutteringsproces? Send en mail nu på info@recuma.dk 

Klar til rekruttering? 

Formidlingen fra Recumas side er uden økonomiske omkostninger for jer som virksomhed. Vi koncentrerer os om det vi er gode til, og denne service gør at I kan gøre det samme. Inden rekrutteringen starter op matcher Recuma jer med de rekrutteringsbureauer, der har den største specialisering indenfor området, og det mest omfangsrige kartotek af grafiske designere og layoutere, der er parate til at yde deres bedste. Det er ganske enkelt og kræver blot en henvendelse fra virksomheden, der står med et behov for en grafisk designer, og er parat til at opleve alle fordelene ved rekrutteringens potentiale.

Hvis I er klar, er vi klar til at give jer den optimale formidling udi rekrutteringsprocessen.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..