Grafisk designer

 Mangler din virksomhed en ny grafisk designer, der har blik for kreative layouts og visuelle udtryk? 

Grafisk design og layout er blevet et vigtigt element af mange danske virksomheder, og hvorfor ikke gå efter de bedste indenfor faget? Recuma er din guide i rekrutteringen af den grafiske designer, som passer ind i jeres virksomhedsprofil.

Send en mail til info@recuma.dk med dine ønsker til rekrutteringen af en grafisk designer, og få 3 GRATIS uforpligtende tilbud fra rekrutteringsbureauer, der kan matche jeres rekrutteringsønsker og behov. 

Rekruttering af grafisk designer

Man kan uddanne sig til grafisk designer mange forskellige steder i Danmark. Uddannelserne har både forskelle og ligheder, men tager udgangspunkt i de samme grundidéer til at bruge research og analyse som baggrund for et design.  Og lige netop den læring er guld værd for mange virksomheder.

Arbejdsopgaverne for en grafisk designer er mangeartede og kræver kreativitet, nye vinkler og idérigdom. Der kan være tale om arbejde for en virksomheds kunder eller grafiske opgaver indenfor den enkelte virksomhed, dette kunne f.eks. være et forlag. Mange grafiske medarbejdere kan fremvise et imponerende portfolio, eksempelvis via egne hjemmesider og blogs, og det kan ofte være en hjælp for rekrutteringsparate virksomheder, der dermed får en mulighed for at danne sig et indtryk af den enkelte grafiske designers stil og udtryk inden iværksættelsen af headhuntingen.

Mange grafisk designere er nysgerrige, og begrænser ikke deres viden til design alene, med ved ofte en masse om beslægtede emner som fx markedsføring, kommunikation, kunst eller psykologi. Det kan være vigtigt for rekrutteringsparate virksomheder at spore sig ind på hvilke andre kompetencer man ønsker hos den kommende medarbejder, allerede inden man begynder sin rekruttering.

Enkelte danske rekrutteringsbureauer specialiserer sig i rekruttering af grafiske medarbejdere, eksempelvis indenfor grafisk design, layout og webdesign, og som rekrutteringsfelt er det et brancheområde, der vinder frem.

Har I brug for nye kreative inputs og en medarbejder med de visuelle værktøjer i orden? 

Er I klar til at byde jeres nye grafiske designer velkommen? Skal vi så ikke bare opstarte en rekrutteringsproces? Send en mail nu på info@recuma.dk

Klar til rekruttering?

Formidlingen fra Recumas side er uden økonomiske omkostninger for jer som virksomhed. Vi koncentrerer os om det vi er gode til, og denne service gør at I kan gøre det samme. Inden rekruttering af den grafiske designer starter op matcher Recuma jer med de rekrutteringsbureauer, der har den største specialisering indenfor rekruttering af grafisk designer, og desuden har det mest omfangsrige kartotek af grafiske designere og layoutere, der er parate til at yde deres bedste. Det er ganske enkelt og kræver blot en henvendelse fra dig, der står med et behov for en grafisk designer, og er parat til at opleve alle fordelene ved rekrutteringens potentiale.

Hvis I er klar til rekrutteringen, er vi klar til at give jer den optimale formidling udi rekrutteringsprocessen.

Grafisk design er ikke kunst, det er kommunikation, men der er nok alligevel brug for en smule talent for det æstetiske for at være en rigtig god grafisk designer – og det samme gælder rekrutteringen. Hovedessensen i rekruttering af grafisk designer er kommunikation og talent. Men talentet får dig ikke nogen vegne alene. Der skal hårdt arbejde til for at finde den helt rigtige medarbejder. Men lader du Recuma stå for formidlingen kan vi forsikrer dig at vi bruger vores talent og arbejder hårdt for at give dig det bedste tilbud på et rekrutteringsbureau der matcher dine ønsker til din rekruttering. Kontakt os i dag på info@recuma.dk 

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..