Forsker

Skal din virksomhed være med på første parket indenfor arbejdet med den nyeste forskning?

Ønsker I at indlede en rekrutteringsproces af en forsker, der står med kompetencerne og visionerne til at søge ny viden og indsigt samt evnerne til at opnå resultater i en akademisk fordybelse?

Vi kan hjælpe jer! Recuma står klar til at håndtere formidlingen, og skabe kontakt til de bedste rekrutteringsbureauer, i headhuntingen af en ressourcestærk forsker med innovative idéer i baglommen. 

Rekruttering af forsker

Videnskabelig forskning og udvikling er en af de brancher i Danmark, hvor der har været hurtigst og størst vækst indenfor det seneste år. Udviklingen ses også indenfor rekruttering. Der rekrutteres specialister, der forsker indenfor en bred vifte af områder.

Som forsker med speciale indenfor et givent område, er jobmulighederne, som udgangspunkt, gode og forskningsområderne mangfoldige. F.eks. kan opmærksomheden henledes på både det samfundsvidenskabelige, sundhedsvidenskabelige samt det naturvidenskabelige felt, og fremtidens forsker blive stadig mere specialiseret.

Videnskab og forskning er normalt tæt forbundne termer, og behovet for samt den fortsatte praktisering af ny forskning er et vigtigt element i samfundsudviklingen. Den visionære forsker, der er klar til at blive rekrutteret af den rigtige virksomhed, er i denne optik blevet en essentiel medspiller.

Uanset hvilket område din virksomhed opererer indenfor, så vil Recuma være en kompetent matchmaker i kontaktformidlingen til rekrutteringsbureauerne. Det er vores job og spidskompetence at guide jer til de rekrutteringsbureauer, der står med de kontakter, der vil være fyldestgørende for jer i en forestående rekruttering af den dedikerede forsker.

Recumas service er omkostningsfri for jer, og I slipper for at bruge tidskrævende ressourcer. Det er simpelt at lade os gøre det, vi er gode til ... og formidlingen til et rekrutteringsbureau, der kan levere en forsker, kan vi også klare.

Når rekrutteringen gennemføres med de rette samarbejdspartnere, så er målet resultatorienteret og mulighederne uanede. Vi ved at den rette forsker for jeres virksomhed er derude. I vores optik skal tingene være tilgængelige, og når vi formidler kontakterne og jeres krav til bureauerne, kræver det kun nogle få "klik" at komme i gang.

Kom i gang med det samme

Er I klar til at hyre jeres nye forsker via rekruttering? Start allerede i dag. Kontakt Recuma i dag på info@recuma.dk og vil vi kontakte jer hurtigst muligt. Vil I vide mere, kan I finde mere info om rekrutteringens væsen her på sitet. Vi glæder os til at indgå i et samarbejde med jer og yde vores bedste service til netop jeres virksomhed. Recuma brænder for rekruttering, og hvis I vil vide hvorfor, så kontakt os endelig.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..