Farmaceut

Mangler din virksomhed en farmaceut med ekspertise i udvikling og formidling af medicinske produkter?

I kan sikre, at jeres virksomhed er på forkant med udviklingen indenfor medicinalforskning og -industri, ved at lade Recuma klare formidlingen i rekrutteringsprocessen af jeres nye farmaceut. Det kan ikke betale sig at vente. En farmaceut, der rammer lige nøjagtig det I søger, er potentielt kun nogle få ”klik” borte. 

Rekruttering af farmaceut

Vidste du at omkring 65 procent af farmaceuterne i Danmark er ansat i den private lægemiddelindustri, hvor de er beskæftiget med fremstilling, produktion, udvikling, salg og forskning af lægemidler? Derudover er  ca. 20 procent er ansat i den offentlige sektor, og cirka 15 procent er ansat på landets apoteker. 

Rent faktisk er fremstilling af farmaceutiske råvarer og præparater er en af de brancher, der har opnået størst vækst i Danmark indenfor det seneste år.

En farmaceut er sjældent arbejdsløs i Danmark; faktisk er det et af de arbejdsområder med den laveste ledighed overhovedet. På arbejdsmarkedet kan man ane en tendens, der indikerer at flere og flere farmaceuter, både nyuddannede og erfarne, får kontakt til deres nye arbejdsplads igennem rekrutteringsbureauerne.

Du kan også få kontakt til en knivskarp farmaceut ved at iværksætte jeres headhunting via Recumas formidling.

Vores opgave består i at lokalisere de rekrutteringsbureauer, der har de bedste forudsætninger for at matche jer med den farmaceut, der rammer jeres jobprofil bedst muligt. Det er naturligvis jeres virksomheds behov, der vægtes, og uanset om der er tale om kvalitetskontrol af medicinske præparater eller forskning i ny medicin i jobbeskrivelsen, så går vi intensivt efter at hooke jer op med de bedste rekrutteringsbureaer på området.

Hvis du synes, at en rekrutteringsproces virker lang og snørklet, så er det en bekymring du roligt kan udviske fra bevidstheden. Recuma klarer den del, der for nogle virksomheder kan virke ”mudret”. Servicen er gratis. Du er i gang med din rekruttering af farmaceut hurtigt, og vil inden længe stå med muligheden for at ansætte en ressourcestærk farmaceut. 

Hvad skal jeg tænker over inden jeg skal i gang med rekruttering?

Rekruttering – en lang og ikke mindst ressourcekrævende process – og lige netop derfor er det vigtigt at have svaret på alle spørgsmål inden du går i gang, så du ikke spænder ben for dig selv  og din virksomhed. Spørgsmål der er helt essenstielle, også selvom du ønsker at bruge et rekrutteringsbureau.

  • Hvad skal vedkommende lave i jobbet? og hvilke resultater ønsker du der skal skabes?
  • Hvilke personlige egenskaber ønsker du kandidaten skal/skal ikke opfylde?
  • Hvilken uddannelse og faglige kompetencer SKAL kandidaten besidde? Og hvilke ville blot være et plus i jobbet?
  • Kan der komme ændringer i fremtiden, som du skal være opmærksom på? evt ændringer som kandidaten skal gøres opmærksom på?

Få hul igennem til rekruttering af farmaceut 

Ønsker i at bruge et rekrutteringsbureau? Hos Recuma ved vi hvad der rører sig indenfor området. Vi kender vejen til den farmaceut, der kan gøre en forskel hos jer, og vi kan spare jer en masse tid i jagten på det helt rigtige rekrutteringsbureau. Det eneste du skal gøre er at kontakte Recuma på info@recuma.dk med dine ønsker til din rekruttering af farmaceut.

Vi ser frem til at høre fra jer. Hos Recuma har vi jeres succes for øje. 

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..