Farmaceut

Mangler din virksomhed en farmaceut med ekspertise i udvikling og formidling af medicinske produkter?

I kan sikre, at jeres virksomhed er på forkant med udviklingen indenfor medicinalforskning og -industri, ved at lade Recuma klare formidlingen i rekrutteringsprocessen af jeres nye farmaceut. Det kan ikke betale sig at vente. En farmaceut, der rammer lige nøjagtig det I søger, er potentielt kun nogle få ”klik” borte. 

Rekruttering af farmaceut

Fremstilling af farmaceutiske råvarer og præparater er en af de brancher, der har opnået størst vækst i Danmark indenfor det seneste år.

En farmaceut er sjældent arbejdsløs i Danmark; faktisk er det et af de arbejdsområder med den laveste ledighed overhovedet. På arbejdsmarkedet kan man ane en tendens, der indikerer at flere og flere farmaceuter, både nyuddannede og erfarne, får kontakt til deres nye arbejdsplads igennem rekrutteringsbureauerne.

Du kan også få kontakt til en knivskarp farmaceut ved at iværksætte jeres headhunting via Recumas formidling.

Vores opgave består i at lokalisere de rekrutteringsbureauer, der har de bedste forudsætninger for at matche jer med den farmaceut, der rammer jeres jobprofil bedst muligt. Det er naturligvis jeres virksomheds behov, der vægtes, og uanset om der er tale om kvalitetskontrol af medicinske præparater eller forskning i ny medicin i jobbeskrivelsen, så går vi intensivt efter at hooke jer op med de bedste rekrutteringsbureaer på området.

Hvis du synes, at en rekrutteringsproces virker lang og snørklet, så er det en bekymring du roligt kan udviske fra bevidstheden. Recuma klarer den del, der for nogle virksomheder kan virke ”mudret”. Servicen er gratis og du kan være i kontakt med en ressourcestærk farmaceut i løbet af kort tid.

Få hul igennem til rekruttering

Er rekruttering noget for jer? Hos Recuma ved vi hvad der rører sig indenfor området. Vi kender vejen til den farmaceut, der kan gøre en forskel hos jer. Jeres virksomhed kan positionere sig stærkt ved at kontakte Recuma på info@recuma.dk allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra jer. Hos Recuma har vi jeres succes for øje. 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..