Chauffør

Mangler din virksomhed en chauffør med krancertifikat – eller en chauffør med erfaring indenfor transport af farligt gods?

Kontakt Recuma via info@recuma.dk, og I vil i løbet af kort tid modtage op til 3 tilbud fra rekrutteringsbureauer med kontakterne i orden. 

Rekruttering af chauffør

En chauffør har ofte andre opgaver tilknyttet til deres stilling. Det kan være at udstede eller kontrollere billetter til rejsende, hjælpe gangbesværede eller udfylde fragtdokumenter, betjene krane, vurdere og forhandle værdi for sit læs. Alt efter chaufførens evner og temperament, kan lige netop disse opgaver være dem der gør forskellen på flere glade og tilfredse kunder og kundefrafald. Derfor er det også utrolig vigtigt at rekrutting af den helt rigtige chauffør til din virksomhed, foregår så smertefrit som muligt for alle parter. 

Der er mangel på chauffører og det kan være medvirkende til at true en ellers driftig vækst i industri- og erhvervslivet.

Rekrutteringen af nye chauffører er en central spiller i kampen for at bevare fremgangen i branchen. I chauffør- og vognmandsbranchen rekrutteres der chauffører i stor stil, og udviklingen tyder på at det vil fortsætte.

Danske rekrutteringsbureauer oplever efterspørgsel efter ”den nye chauffør”, både erfarne og nyuddannede, der besidder kvalifikationerne til at bringe jeres gods sikkert frem. Hos Recuma bestræber vi os på, at give den bedste service, der giver jer konkurrencedygtige tilbud fra landets rekrutteringsbureauer. En ekstra bonus er at formidlingen er ganske gratis for jer!

Er du klar til at møde den nye chauffør, der matcher netop jeres behov?

Recuma fører jer professionelt videre i rekrutteringen af jeres nye chauffør, og der sammenkobler jer med de bedste rekrutteringsbureauer indenfor området.

 

Overvejer du at stå for din rekruttering af chauffør selv? 

Du kan have mange grunde til at ville stå for din rekruttering af chaffør selv, men der er mindst ligeså mange grunde til at få hjælp udefra af et rekrutteringsbureau til at finde den rette medarbejder.

  1. Du skal eller vil gerne rekruttere internationalt: Ofte går chaufførjobbet langt over landets grænser og det gør rekrutteringen af chauffører også. Et rekrutteringsbureau har ofte flere internationale kontakter end jer selv, og det kan derfor være en god grund til få hjælp, hvis i skal foretage en international rekruttering af chauffør. 
  2. Du har brug for en chauffør, der kan starte med det samme: Mange rekrutteringsbureauer arbejder også som vikarbureauer eller har mulighed for at tilbyde interim dækning. Det betyder at du nemt kan få en vikar ud i din virksomhed, der kan klare det daglige arbejde, indtil dit rekrutteringsbureau har fundet den rette kandidat til stillingen. 
  3. Du har brug for at ansætte flere chauffører på samme tid: Med hjælp fra et rekrutteringsbureau kan du nemt og hurtigt få ansat flere medarbejdere. Her hjælper dit  rekrutteringsbureau med at holde overblikket, og kan desuden spare dig for en masse tid.

 

Kom nærmere målet i dag

Initiativet til det videre forløb ligger hos jer. Kontakten, der giver jeres ønsker og mål perspektiv og visioner i rekrutteringen af jeres nye chauffør, er kun nogle få ’klik’ væk.

Som professionel formidler giver Recuma jer det boost og den sparring, der er essentiel for at jeres virksomhed får kontakt til den, for jer, ideelle chauffør. Der er ingen grund til at vente.

I ved hvilke kvalifikationer en chauffør skal kunne tilføre jeres virksomhed. Recuma skaber den dynamiske interaktion med rekrutteringsbureauerne, der sikrer jeres headhunting af ny arbejdskraft den rette kurs. Kom nærmere målet allerede i dag, kontakt recuma på info@recuma.dk.

 

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..