Chauffør

Mangler din virksomhed en chauffør med krancertifikat – eller en chauffør med erfaring indenfor transport af farligt gods?

Kontakt Recuma via info@recuma.dk, og I vil i løbet af kort tid modtage op til 3 tilbud fra rekrutteringsbureauer med kontakterne i orden.

Rekruttering af chauffør

Der er mangel på chauffører og det kan være medvirkende til at true en ellers driftig vækst i industri- og erhvervslivet.

Rekrutteringen af nye chauffører er en central spiller i kampen for at bevare fremgangen i branchen. I chauffør- og vognmandsbranchen rekrutteres der chauffører i stor stil, og udviklingen tyder på at det vil fortsætte.

Danske rekrutteringsbureauer oplever efterspørgsel efter ”den nye chauffør”, både erfarne og nyuddannede, der besidder kvalifikationerne til at bringe jeres gods sikkert frem. Hos Recuma bestræber vi os på, at give den bedste service, der giver jer konkurrencedygtige tilbud fra landets rekrutteringsbureauer. En ekstra bonus er at formidlingen er ganske gratis for jer!

Er du klar til at møde den nye chauffør, der matcher netop jeres behov?

Recuma fører jer professionelt videre i rekrutteringsprocessen, der sammenkobler jer med de bedste rekrutteringsbureauer indenfor området.

Kom nærmere målet i dag

Initiativet til det videre forløb ligger hos jer. Kontakten, der giver jeres ønsker og mål perspektiv og visioner i rekrutteringen af jeres nye chauffør, er kun nogle få ’klik’ væk.

Som professionel formidler giver Recuma jer det boost og den sparring, der er essentiel for at jeres virksomhed får kontakt til den, for jer, ideelle chauffør. Der er ingen grund til at vente.

I ved hvilke kvalifikationer en chauffør skal kunne tilføre jeres virksomhed. Recuma skaber den dynamiske interaktion med rekrutteringsbureauerne, der sikrer jeres headhunting af ny arbejdskraft den rette kurs. Kom nærmere målet allerede i dag, kontakt recuma på info@recuma.dk.

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..